Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaroshy
Tak z ciekawosci, majac wladze na servie co ty bys zrobil w przypadku wymienionych przez ciebie sytuacji?
|
Huhu... Yaroshy. Toleruje wszystko, ale nie lubie czegoś jak wtrącanie sie tam gdzie sytuacji lub osoby się nie zna. Uwierz mi że daje sobie uciąć reke, ze gdyby była sytuacja np. z VDL on zapytałby jak długo, a gdyby mu sie nudziło to grałby ze mną w kostke w depo

Co do Arha to akurat jemu nie zarzucisz nic. Bo nie ma takiej osoby (prócz RLi) ktorej zaufałbym tak jak jemu. Arha ROX <asslicker :*> Zresztą Ci którzy go znają wiedzą jaki jest i ja tu udowadniać nic nie musze. I poście który napisał wcześniej przyznaje mu 100% racji. Szkoda tylko że dołączył do wojny. A co do mojej neutralności... TAK! Byłem neutralny i nie wtrącałem się w nie swoje sprawy. Ale kiedy dowiedziałem się od tak, że jestem hunted od Saint tylko za to że jestem RLem Michaela to od tej pory trzymam strone NG. Bo dowiedziałem sie jacy są niektorzy polacy. Zemsta? Zazdrosc?
Sie rozpisałem i na tym kończę <3
4Ever Pussy!
PS. Zastanawiam się nad zmienieniem stylu. Figi na Stringi bo już mi sie moja Pussy poci tym czołgu... A może po prostu kalesony?

Pomyślimy, zobaczymy.