Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2004, 20:22   #1
Vormencik
Użytkownik Forum

Vormencik's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny Poh z summonami

Mam pytanko. Mam chara na Celescie Druida na 18 lvlu. Mam 8 bp hmm duzo uhow. Powiedzcie. Chcialbym isc na cmentarz na pohu (znam respy gs itp wiec nie boje sie i nie mowcie zebym nie szedl bo padne !! zlurowac tez nie ma kto bo najwyzszy lvl to nawte nei 30 i watpie zeby ludzie lurowali cos na pohu skoro prawie w ogole nikt tam nie chodzi) no wiec. Chcialbym wzioc 2 bp hmm (kolo 4k expa do 19 lvla) dorobic 19 lvl i zsummonowac 2 scouty. One szybsze chyab sa od DSa nie ? i od Ghula. Chcialbym tam poexpic z nimi nie uzywajac runek (ewentualnie moge gfb uzywac albo hmmow ale wole bez) myslicie ze mi sie to oplaca ? Prosze o szybko odp bo bym jeszcze dzisiaj poexpil. Jesli tak to ile czego wzioc ? ALe bez przesady typu "wez z 3 bp uh z 2 bp gfb i z 5 bp hmm i bez summonow" zalezy mi na expieniu i loocie raczej a niechceh marnowac hmmow bo wiem ze waste na 100% sily czarow

Z gory thanx
nick: Vorment Firefist
Uoch. Stare :S
Prof: No Vocation
lvl:skills:1, 10/10 0mlvl
best solo,team: nie ma/best team RAT
nick: Vorment Firefist

Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist.
Vormencik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.