Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2008, 12:54   #654
Okonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice

Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Pierwsze primo:

Teraz napiszmy wszyscy "Foxy jej nie wyobrazamy sobie servera bez Ciebie masz wrocic jestes the best MiSQQQQ ToFanIIIIoooTkIIqqQQQ =**** ^^^ =))) <33333333333333333333333" pobawmy sie w ta popierdolona gierke typu ja odchodze oni mnie zatrzymuja gram dla nich oni mnie kochaja ja ich tez i jest zajebiscie

Drugie primo: Trzeba byc conajmniej niestabilnym psychicznie zeby odchodzic z braku kasy, a jezeli 120 royal palladynem nie potrafisz natrzepac hajsu to sie po prostu do tej gry nie nadajesz I faktycznie przestan, ale dlatego ze sie nie nadajesz a nie ze nie masz kasy, I tych waszych retiretow jest 10x wiecej niz was wszystkich, dla rozwiania nudy srednio raz w tygodniu ktos konczy z Tibia i nie zrookowal postaci tylko dlatego ze go jego najlepsi przyjaciele strapowali i pozwolili zrozumiec ze dla nich warto grac.

Trzecie primo: Jezeli nie chce Ci sie robic kasy 120 rp bo na przyklad na hero nie pojdziesz bo jest 30k/h tylko caly zycie zebrac i liczyc ze na rushu sie wyjdzie z profitem to tez najlepiej dac sobie spokoj z tą grą.

Czwarte primo: Pokazujecie takimi akcjami ile tak naprawde jestescie warci, ja za was caly zycie dupe nadstawiam bronie was jak moge pomagam wam macie ze mna jak u pana bogiem za piecem a potem wasza EMO natura kaze wam odejsc z braku kasy i nawet zadnego sorry kurwa a s*******ac
Okonius jest offline   Odpowiedz z Cytatem