Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2008, 16:34   #336
Cane_Gof
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 45
Skille: -/-
Poziom mag.: 48
LOL

Aporpos jeżeli uważasz się za takiego pro to lekko mówiąc żal mi ciebie. Do guildi dołączyłeś stosunkowo niedawno i myślisz że coś możesz. Jako iż ja należę do ludzi ustępliwych i nie chcących awantur. Ale jeżeli rekompensujesz sobie jakieś braki męskości w ego i mani władania światem cóż twoja sprawa ... A twoi "koledzy sami powinni to ocenić"

"Tylko kurwo puknij w stół a nożyce się odezwą (...) skandalista jeden taki zawsze gotowy do draki (...) niby w porządku, ale ciągle cię objeżdża (...) Już cię dawno rozkminiłem gówniane jednostki, zakompleksione łajzy
serfują po stronach na czat wrzucają obrazy nigdy nie pokażą twarzy bo nasrane maja w gaciach miej sie na baczności bo stary Cane wraca!
chcesz mi pojechac to sie sto razy zastanów bylem, jestem, bede mistrzem Polski w ubnizaniu w ponizaniu nokautach (...) mily niogdy nie bylem, niepotrzebne mi przymierze z nikim, slyszysz!? w huju mam jak to odbierzesz nienawiscia przezarty na nic mnie nie nabierzesz (...) na zawsze prawda kontra pierdolona fikcja "

Peja Znikający Punkt (Edit by Cane) Tak jakoś ten tekst mi tu pasował
Cane_Gof jest offline   Odpowiedz z Cytatem