@Vade: przytocz całą rozmowe a nie wyrywaj celowo z kontekstu jedno zdanie, za dużo ludzi widziało all żebyś tą swoja małą próbą manipulacji cosik osiagnął. Polody poniósł kare za prózność, więc niech nie płacze, tylko niech się pogodzi z faktami. Btw, to chyba Twoja próba odpowiedzi na moje posty z kilku stron do tyłu, Ciebie dotyczących. Blado Ci to wypadło, jeśli czegoś nie umiesz to sie do tego nie bierz, tym bardziej że z góry jestes skazany na porażke, bo nie masz ani troche racji. Chyba ze znowu chcesz dostac odemnie po łapach.
@Ude: nie bądź hipokrytą, po Twojej wypowiedzi odrazu widać kto, co i komu zazdrości, to co mam i czego nie mam to nie Twój ani nikogo innego interes, tylko mój własny
P.S: W dalszym ciągu wolicie kłótnie od normalnej rozmowy i dajecie temu wyraz co chwile. OMG! wszyscy jesteście świetnymi graczami, dlaczego każdy konfikt staracie się pogłębić a nie rozwiązać?
P.S 2: czy Ja, Bahzel i Brynio musimy koniecznie udac haka i że wszystko stracilismy? wtedy będziecie zadowoleni? wtedy wszyscy będziemy kumplami, nie będzie kłótni a wy nas będziecie "szczerze" żałować, tak?
P.S 3: mała rada, skoro nie umiecie spokojnie z nami współżyć, to spróbujcie nas poprostu ignorować, pomyślcie sobie "oni są Br" będzie wam łatwiej
EDIT: @Roni: kogo jak kogo, ale Ciebie bym nie podejrzewał o takie uwagi w moim kierunku. Jak Ty mogłeś coś takiego napisać? Grałeś ze mną w jednej gildi, przez 7 miesięcy, dobrze mnie znasz i Ty z czyms takim o mnie wyskakujesz? Jest mi przykro, bo strasznie mnie rozczarowałeś.
Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 17-01-2008 o 23:47.
|