K*rwa tez nie wyjasnione......
To bym moj reason osobisty ..to ja poprosilem ich o pomoc pytali mnie o dowody ale ze rle to wierzyli mi na slowo ......A JA MIAŁEM REASON !!
Chyba nie wzedlem sobie na
www.tibia.com who is online i wyliczylem ...no szkoda na niego padlo ..jak bysmy byli pa to bysmy wybili ich z blokerem na tym hero ..przeciez to tez by byl fun ...
Jeden bład ... Moglem nac posta na forum tibia.com ze on hunted ....z tydzien wczesniej Szary rozmawial z Zarrem bo jedna guild i ziomki i
słowa zarro nie dokladnie zacytuje ale cos w tym stylu "Ma powiedziec sorry jak nie powie to dead" A co ja bede sie upominal ??? co to moj interes w tym ?? zawinil padl i wali mnie ten hunt.....zawsze taki bylem i zawsze taki bede szkoda tylko ze juz nie zaczne od 0 z charem znowu
A pamietam czasy jak 20+ osobowa ekipa wybieralismy sie do SS by pyknac Swat ...bylo by inaczej teraz ....a later wyladowalem w swat nice

to niejest better danera
pozdro dla prawdziwych !!
a jeszcze edit .... Jaki member of flip mode craw przyszedl i odliczal mi od 10 do 1 czas na oddanie plecaka street ....ashahs wes niebadz smieczny kolniu jak to czytasz ...
PS: Street twoj plecak ma swat popros ziomkow o zwrot buehehe