Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2008, 13:29   #12
Skip'er
Użytkownik Forum

Skip'er's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Lubaczów

Imię: Skip'er
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 108
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa Pokaż post
A czego się spodziewaliście po noobkach z nebuli? Każdy z tych eków jest wybocony, nie mają ani TS ani venta, leczą się potionami chociaż spokojnie mogliby leczyć się exurą/exaną mort. Na dodatek ten cały film...
Po co on? To takie ekscytujące bicie 3 ekami hyderek? Jak dla mnie NUDA, do tego ta wasza gildia - fraternitas aka FFA.
Koleś pieszesz takie rzeczy jakby Mars miał 10 mln księżyców.Tak samo mają się Twoje słowa do mnie.(pewnie i tak nie zrozumiesz metafory)
Widziałeś mnie kiedyś na bocie? Gram sam od początku .I sam do wszystkiego doszedłem. Znasz stronke http://www.pskonejott.com/ ?? Sprawdz sobie czy na bocie siedzie... albo czy dziele konto..jedynie przez swieta przekroczylem 100h miesiecznie bo bylem w domu i gralem. Żałośny poprostu jesteś i chciałbym zobaczyć Twoje filmiki jak masz 200hp , 3 hydry na klacie i leczysz sie exurą.
Siedzisz tylko na forum żeby napisać komuś jaki to z kogoś noob.
Niektórzy chcą wiedzieć jak można sobie urozmaicić expienie knightem jak sie pobawić wiec poto jest ten filmik.

Kolejna sprawa..jaka nasza gildia fraternitas ?? Nigdy nie bylem w tej gildi i nie wiem co to ma do filmiku ? Widać jak się znasz piszesz aby napisać ...
Skip'er jest offline   Odpowiedz z Cytatem