Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari
A ja mam neostrade czyli to znaczy że jestem gorszy od tych co mają z np. Netii? Mam neo bo mi się opłaca ją mieć a jak Ci twoi "polaczkowie" według Ciebie nie umieją sobie poradzić z taką banalną jak zmienienie ip w kliencie to jesteś głupi.
|
Raz, nie powiedziałem, że jesteś gorszy. Miałem na myśli to, że ZDECYDOWANA większość polaczków (nie: Polaków) ma Neostradę.
Dwa, nie wiem, co masz na myśli, poprzez 'zmienienie IP w kliencie'. Ja w każdym razie miałem na myśli to, że jeśli TYLKO z jednego IP możnaby się logować na dane konto, to na Neo możnaby pograć bardzo rzadko, jeśli akurat trafiłoby Ci się to samo IP. Jeśli masz na myśli zmianę 'ustawionego' IP, nie ma to sensu, gdyż wtedy to 'zabezpieczenie' jest całkowicie zbędne, jako, że 'hacker' i tak mógłby sobie to IP zmienić na swoje.
@down: wybacz, nie popatrzyłem. Co nie zmienia faktu, że większość Polaków/polaczków ma Neo, więc w ich wypadku nie bardzo zmniejsza to ryzyko 'hacka', bo większość 'hackerów' w Tibii to 10-latki, co dostały od mamy na gwiazdkę Neo, a od taty kasę na Owntibię VIP.