Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2008, 19:45   #39
Neflonde
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak Pokaż post
Robiłem ten test 4 razy,za każdym razem w innym czasie.
Zawsze mi wychodziło 5w4.

Więc nie wiem o co ci chodzi...
Pamietales co wczesniej naskrobales ;>

Zreszta u psychologa sa zupelnie innego typu pytania i jest abcd.
U psychologa zupelnie cos innego by ci wyszlo, jestem pewny w 100%

Testy psychologa..

Rozjemca w Czasie Zero szybko reaguje prawą półkulą, szybko reaguje w ogóle, np. szybko udziela odpowiedzi, bazując na uczuciach (najpierw czuje). Wyobraża sobie możliwościm zwraca uwagę na relacje międzyludzkie. W sytuacjach konfliktowych dostrzega stanowiska wszystkich stron, ale unika konfrontacji, przekładając harmonię nad gniew. Docenia negocjacje, często jednak przyjmuje postawę obronną. Musi mie czas, by zyska interakcję prawej i lewej półkuli. Nieprzewidywalny. Po wstępnych wybuchach emocji przeprasza i ma wyrzuty sumienia, lub mimo postawy unikowej, zachowuje się jak drzemiący wulkan, który po pewnym czasie eksploduje. W oczach innych sprawia wrażenie, że działa spontanicznie. Szybko podejmuje decyzje, lecz ma skłonnośc je zmienia, szybko działa, ma więcej wyobraźni niż umiejętności obmyślania strategii. Chętnie udziela szybkie wyobrażenie sobie możliwości, jest przyjacielski i rozmowny, rozumuje indukcyjnie. Z upływem czasu coraz bardziej widoczne stają się takie silne strony ROZJEMCY jak szybkie wyobrażenie sobie możliwości, emocjonalnoś i intuicyjnośc, zmiennośc w podejmowaniu decyzji, troska o inncyh, niekiedy wywieranie charyzmatycznego wpływu, towarzyskoś i inspirowanie innych.

Znawca w Czasie Zero szybko reaguje lewą półkulą i udziela klarownej, logicznej odpowiedzi, szybko wyciąga wnioski, upraszcza, najpierw decyduje, później doznaje emocji. W sytuacjach konfliktowych dąży do odniesienia zwycięstwa, natychmiast prezentuje rozwiązanie płynące z lewej półkuli. W oczach innych sprawia wrażenie że łatwo wyciąga wnioski, podejmuje decyzje, podejmuje decyzje bez emocji, jest skłonny do konfrontacji, myśli w kategoriach "czarno-białe", upraszcza i rozumuje dedukcyjnie (od ogółu szczegółu). Z upływem czasu coraz bardziej widoczne stają się takie silne strony ZNAWCY jak natychmiastowe wyjaśnienie bez okazywania emocji, docierania do przyczyn i formułowanie prostych rozwiązań, załatwianie spraw, rozwiązywanie problemów i logiczne podejście.

To się wzajemnie wyklucza ale potrafię byc taki i taki zależnie od sytuacji
Oto ja w skrócie ;>

Ostatnio edytowany przez Neflonde - 18-01-2008 o 20:01.
Neflonde jest offline   Odpowiedz z Cytatem