@ mako
powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta?
no i ten:
-nie wiesniak
-ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz?
-poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki.
@ nygus, ryba
ta, ryba i te jego zarciki.
@ up
powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz
i jeszcze @ nygus
myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek.
wiec sie nie kloc, bo ci
pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik