Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brtek00
Czesc all no wiec mam 16 lat i gram w tibie 5 lat wiec mam troche doswiadczenie w tej grze ale jest duzo takich jak ja ktozy tez potrafia dobze grac ale nie ......... bo oni wola grac na non pvp xd np.. Secura newbskim jezykiem SEKURWA.... POstanowilem grac na saphira mam name
Legion Etrengere Kaszak juz 35 lvl  paccek czyli ZAPRASZM ALL NA SAPHIRA DOSyc DOBRY sWiat jak JESt sie noobem co ie grac nie umie to padniesz 2x i mowisz a huj nie gram na tym Poj*** swiecie duzo mialem takich kumpli ktorych to byly ostatnie slowa na saphira 
Wiec Nie Marnujcie sie stajoc pod depo na non pvp i dniami nocami afkowac znam paru takich noobow
Sekato wydal na pacca z 1000 zl i gra tym harem z 3 lata zrobil tylko
60 lvl czy tam 70 nawet nie wiem zal mi takich albo Ump prze huj z zioma 33 lvl ma juz chyba z pare miechow bo on woli stac pod depo i sie z ludzi smiac.... no po prostu ludzie(CI KTOZI MAJA JAKIES DOSWIADCZENIE W TIBI KTOZY UMIA SZYBKO BIC LVL) ZAPRASZAM NA SaPHIRA ZBieramy pOLAkow na server Musimy nad nim zapanowac Kiedys wrescie.. CHLOPCY NIE SIEDCIE POD DEPO NUDZOC SIE I ROBIC MVLL TYLKO ZROBICE HARA NA SAPHIRA I EXPIJCIE TO CO NAJBARDZIEJ KAZDY TIBIJCZYK LUBI /////://// POKAZEMY KIEDYS SZWEDOm ZE POlacy TEz portafia Grac CZY nok'ha CZY nobztrat Padna nam kiedys na KOlana ........... HAIl
|
DUH PATRYJIOTYZMU PSZEMAWIA PSZES TEGO GRACZA!!
TAKIH LÓDZI NAM TSZEBA!!!!
Cieszy mniem niezmiernem fakt rze moja inicjatywa

pszemuwila do was kochani!1! Chociasz niekurzy piszom takie rzeczy ze mi siem smótno na serdószkó robi ; / ale co tam

bo widze tesz rze som tacy kturzy jednak chcom walczyc

Pamientacie jak poslka była rozbita? jak kochaniótki marszalek piłsódzki zebrał legiony poslkie do kópy i pokonał wroga?
MY TESZ MORZEMY ZAPISAĆ SIEM NA KARTAH CHISTORI!
Tak wienc wolajcie koleguf , mame tate cale rodziny I PEGUJEMY OSTRO ASZ SIE USZY TRZENSOM

BO RZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA

!!