Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bikekrolik
Po pierwsze jestes dla mnie skonczonym frajerem ze nie ujawniasz nicku swojego, a mocnym w gebie na forum jestes. Pojdziesz tam o ile beda chcieli Cie wziasc. 
zgodze sie z Toba ze Polska to wolny kraj a te obelgi wzgledem narodu polskiego mozesz zosatwic dla siebie. Skoro piszesz tak o calej zbiorowsci to znaczy ze jestes taki sam, poniewaz sam sie przedstawiasz w takim swietle cfaniaka i zlodzieja.(uraziles mnie swoimi wypowiedziami)
Po drugie wiadomo ze nasi dostaja po du.pie w tej wojnie, maja mnijsze zgranie etc ale pamietaj ze czlonkowie Deco~~ tez sie uczyli kiedys tego, fakt teraz sa lepsi co nie oznacza ze zawsze beda masterami, ktorych nalezy podziwiac. Przyjdzie i czas kiedy zgraja sie nasi czlonkowie.
Po trzecie jestes zalosnym frajerem(wiem powtarzam sie) bo rzucajac obelgi na Polske, Polakow jestes nikim innym jak ptakiem, ktory sra do swojego, wlasnego gniazda.
Po czwarte film fajny  mimo iz dostali ...
enjoy.
Bikekrolik.
|
Narazie mam za mały lvl. Nie chcę odrazu paść od patriotów. Nie jestem mocny, po prostu mówię, to co myślę ( a to rzadkość ). Jak będą chcieli Mnie wziąć będę uradowany, a jeżeli nie pójdę do polaków.
Co prawda obelgi ale jakże i prawda ( sprawdzona w 90% społeczności polskiej
która gra w Tibie. ) Nie uwzględniłem tego iż nie chodziło Mi o cały naród, mój błąd. Jestem cfaniakiem bo nie boję się wypowiedzieć swojego zdania? Jeżeli Cię uraziłem wcześniejszymi wypowiedziami ( mam nadzieje, że przeczytałeś wszystkie ) to przepraszam.
Już wcześniej mówiłem iż, nie chodzi mi o to kto wygrywa tylko o to z kim się tak naprawdę gra, walczy. Nawet jak bym był w w Deco~ i jak byśmy przegrywali, nie zostawiłbym "swojej" gildi tak jak to zrobili Polacy.
Co do ostatniego: No to każdy może mieć swoje zdanie. Poprostu patrioci mają lepiej w naszym kraju
Pozdrawiam
Cery.