Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2008, 18:52   #4044
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allorx Pokaż post
Jako nowy gracz na Iridii, w końcu gram od tygodnia ale już poczułem atmosfere serwera... W międzyczasie kiedy DD i Arcanium się tłuką i walczą między sobą ( dla mnie nikt nie dobry ani zły), pozostałości Bongo Team atakują przede wszystkim w Carlin( sam nawet padłem ale to nna historia ). Przez miasta przesuwają się różne masy pk team, nie czując na sobą karzącej ręki, gdyż nikt nawet by nie przybiegł by ich uciszyć. Na serverze jest chaos i nieład, nikt nie może się czuć bezpieczny (no... prawie nikt). Pozostaje tylko czekać aż któraś z gildii wygra lub się zjednoczą, w co bardzo wątpię. Niemniej jednak żywię nadzieję że kiedyś ktoś zrobi z tym burdelem porządek.

Wasz uniżony i pokorny sługa
Allorx
No wlasnie, ale nie chodzi tu o BT, bo oni raczej takich noobkow ja jak nie ubijaja (30 lvl ), a raczej o pk teamy, zlozone po 4-5 czlonkow po 25-nawet 50 lvl.
Az strach wyjsc z dp, idac do banku w venore, napotaklem 2 takie teamy.
Naszczescie bili kogos innego to ucieklem.
Lecz wracajac z magic shopa szczescia nie mialem, trapneli mnie w 5 (cos ok. 30 lvle), naszczescie jakos sie wyslizgnolem i biegnac przez cale venore dookola napotkalem kilku +100lvl, lecz nikt nie pomogl, jeden tylko ich zablokowal na chwile, za co jestem mu wdzieczny

W tych przypadkach widac wlasnie co sie dzieje z serverem poprzez ta wojne, nikt nie ma jak ich ubic i nauczyc, co sie robi, a czego nie
FryzjerZenon jest offline   Odpowiedz z Cytatem