Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maag
Ohh...Nie ide na Inferne  Tam jest odgroma PK pytałem kumpla w sql , a pozatym ja mam takie skłonności , że zanim ja nabije 20 lvl  Ja myślałem że (...)Jak myślicie?Pallem , tak sobie myśle , że pójde do 9 leffca na trollki , jak nazbieram 100 britney spearsoff i jeszcze nie będźie 9 lev to sem pójde z tymi spearami roty odwiedźić , bo biedne pewnie sie osamotnione czują =P Ale jak osiągne 9 lvl to co dalej ?Moge iśc loozem na dvarfy?Sorx ale w poradniku nic nie pisze co bic na 9 do 10 =P Nie mam jakiegoś nicka takiego że musze być pallem (Nichy Polish)  To jeżeli myślicie że lepiej być Magiem (o rycu nie mówcie nudno mi było  ) a podobno magiem trzeba chodźić do 20 levca na trolle to chyba pall będźie oki no nie ?A druidem raz byłem , tu trzeba pokaźnej sumki i troshke czasu  Czy jestem newbie ? Raczej nie grąłem już kiedyś w tibie znam reguły i wszystko i wszystko wszystko , a więc spox =P Ok rozpisałem siem i nie na temat =P Sorry
|
a) naucz sie pisac prosze....
b) ta... znaki interpunkcyjne i estetyka posta sux...
c)9 lvl ma uniesc 100 spear'ów? lol....
Cytuj:
a pozatym ja mam takie skłonności , że zanim ja nabije 20 lvl
|
d) koncz prosze raz zaczete zdania....
e) pallym przy brass sett'cie i dwarven shield mozna spokojnie skill'owac/expic na dwarfach i rotach (uzywajac spear'ów i parcelów, zeby ograniczyc ilosc potworów atakujacych cie w zwarciu)
f) magiem, juz od lvl 14-15 masz taki stuff, ze mozesz spokojnie roty i dwarfy bic (+od czasu do czasu, dla przerwania monotonii jakis hunt z uzyciem runow)
g) sam sobie odpowiedz.... jesli uwazasz, ze nie to.... trudno... nie wszyscy musza byc samokrytyczni....
@topic: w takiej konfrontacji stawial bym na inferne... fakt poczatek ciezki, ale nie ma tylku noobow, co na innych serwerach