Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2008, 22:58   #698
Kenti
Użytkownik Forum

Kenti's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
Kenti ma numer GG 6867811
Domyślny

W zwiazku z tym co zrobiliscie bez powodu i bez zadnych konkretnych przyczyn:

Macie czas do jutra na spłatę tego co straciłem jezeli nei musicie sie liczyć z konsekwencjami swojego czynu. Macie się ze sobą dogadac. Jezeli nie sprawa bedzie wygladać zupelnie inaczej.Mysle ze moja propozycja jest sprawiedliwa.
@Millka:
ostatnie fragi:

Byłoby mi niezmiernie miło gdybyś chodz czasem mogł sie wykazać odrobina kultury i porozmawiał ze mna po ludzku.
Co do tego ile osob zabiłem i dlaczego nie tobie to oceniac bo jest to tylko i wyłacznie moja sprawa.Tak zabiłem wiele osob takze bez przyczyny ale nie był to nikt z naszej ekipy ani zaden Polak który sobie na to nie zasłuzył. Prawda popełniłem wiele błedów, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafie sie do tego przyznac i wyciagnąć pewne wnioski.

Co do twoich kolegów jezeli ich az tak bronisz to hmmm uswiadom im ze jezeli nie zrobia tego o co ich grzecznie prosze musza sie liczyc z konsekwencjami.

Gdybys chciał ze mna pogadać o tym chociaz mysle ze twoja duma Ci na to nie pozwala to czasem nie ja gram kentim tylko Szczurofon(Ponur)

A teraz ide sie najebac bo mam jzu dosc tego dnia.
Without Regard.

11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch
Kenti jest offline   Odpowiedz z Cytatem