Street !!
Po pierwsze nie expiles na tym tombie i stanoles mi na tp mowiac ze mam wypier*alac !! wiec nie sciemniaj chociaz tu juz wystarczajaco duzo namieszales .....zaczolem cie pytac o dlugosc i z kim huncisz zaczoles mi kozaczyc pytalem z kim nie chcial powiedziec ......no to lol potem napisales ze sam pytam czy moge z Toba ty mowisz nie dokladnie ale cos w tym stylu "Noobie moj kolega tu expil i mi mowil wiec mnie nie pouczaj" po 10 min jak sie wykozaczyles do 20 lvlka powiedziales wkoncu kto hunci z Toba .....normalnie gadalem z Grom of danera jak dobrze pamietam i on mi powiedzial ze nawet nie masz tego Tomba !! powiedzialem ci grzecznie ze poprosisz mnie jeszcze o polowke ...zaczoles mnie insulcic dokladnie nie pamietam co to bylo dopiero jak skonczylem rozmowe przestales ...mialem Ci wtedy napisac ze padniesz ale postanowilem ci dac druga szanse

nie skorzystales wyniki
Jan 17 2008, 21:45:32 CET Killed at Level 48 by Szary Czaczy
and by Caron Sous
Sad

edit ......chcelismy to wyjasnic z Toba wczesniej wiec nie mow ze Pa jestem ..w nieodpowiednim momencie wlaczyles bota przykro mi naprawde ..napisal Szary do zarra nie uprzedzil Cie ?? wyzej sa ss przykro mi strasznie ......Za kogo ja sie uwazam?? dziwne ze piszesz z respectem ...wtedy tez bylo o tym pomyslec ... poprostu insult=reason spytaj kogos czy by postapil inaczej ...wydaje mi sie ze nie
zaden z nas nie ma ss tej rozmowy (bład) wiec nie ma co sie spierac bo widze masz inna wersje
tyle odemnie qniec sprawy tej ...