Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2008, 13:08   #113
Axe'Cutter
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@war
Każdy ma inne powody, gdzie dołączył, dlaczego i po co, więc jeśli ktoś gada, że wszyscy polacy w Tengu to asslickery to się grubo myli Ja akurat dołączyłem z powodu przyjaciela, a drugiego przyjaciela mam w AIE obaj są ze Szwecji, ale ten w AIE nie bierze tej gry tak na serio i gadamy ze sobą po staremu Nie rozumiem was ludzie jak można przejmować się głupimi bitami, to ma być zabawa. Może się mylę, ale Hampe po wojnie naprawdę wyrzuci na zbity pysk 1/2 gildii m.in. dawny Athon (wiem to od jego znajomego z RLa, ale człowiek zmienny bywa). Wiadomo obie gildie nie są święte, ale zawsze z dwojga złego jedno musi być lepsze. Wiem sam także, że po wojnie Tengu wyjebie na zbity pysk połowę, o ile nie wszystkich, ale mi to nie przeszkadza, nie mam zamiaru z nimi zostać, nawet tam nie pasuje W tym momencie na Xerenie AIE hula w najlepsze jakby miało nieograniczoną władzę, zabija kogo się da, podejrzanych o chęć dołączenia do Tengu etc. Przypomina mi to trochę Stalina i Rosję, chcą wszystkich zastraszyć, a przyjdzie czas, że wszystko zwróci im się przeciwko nim i wielka potęga upadnie. Dobra koniec lekcji historii. No i oczywiście kolejnym powodem jest to, że w AIE, taka jest smutna prawda, sporo ludzi to poprostu złodzieje, zdrajcy, hackerzy, a reszta to ludzie pragnący sprawiedliwości.

@ludzie z tego forum
Jedni z was to ludzie, którzy walczą dla zabawy, umieją zachować spokój, zimną krew, szacunek wam za to, Ci ludzie wiedzą o kim mówię, jeśli są na tyle mądrzy, inną grupę stanowią ludzie ślepo wierzący w AIE jako oświecenie, które wcale nim nie jest, jak już mówiłem obie gildie tak naprawdę się nie sprawują, ale jednak według mnie Tengu robi swoją rolę lepiej. Do Tengu się nie pchałem, przyjaciel mnie zapytał czy jestem z nimi, więc czemu nie. No i jest kilka innych poglądów tutaj, ale nie będe się rozpisywał, m.in. dzieci.

@Rza
dwa słowa: uspokój się... a nawet trochę więcej: rzucanie mięsem nie jest powodem do dumy...

@blame on me
myślcie co chcecie, mi to nie przeszkadza jak wam ulży proszę bardzo...

@my post
za literówki, błędów raczej nie ma, interpunkcję przepraszam z góry, nikt nie jest urodzonym polonistą

@score
mi to obojętne kto wygra naprawdę, mam co robić poza 2D
Axe'Cutter jest offline   Odpowiedz z Cytatem