Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2008, 17:45   #140
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

@Gumbal

Moj filmik ktos juz dal na youtube tylko zmienil muze (na gorsza XDDD)

http://www.youtube.com/watch?v=DK674lzzn7Q

Skad wiesz ile u nas osob jest na vencie wtedy? My wczoraj ( I NIE TYLKO WCZORAJ ) biegalismy z pzetem i tez nikogo od nich nie bylo tez sie wszyscy wylogowali.
@Eter

Tak za to wy jestescie zajebisci i kazdy z was ma najlepsze pvp (patrz solle)

Z tego co widze to wy bardziej boicie sie zabic kogos "powaznego" tylko ubijacie ludzi bez gildi (Uber) i myslicie ze jestescie wielcy .Apropo placenia to narazie nam zaplacilo 3 ludzi z waszej smiesznej ekipy (avis) a ma zamiar zaplacic kolejnych 2 wiec przestan pieprzyc A skoro znacie tak dokladnie godzine o ktorej sie logujemy to moze tez byscie sie zebrali i wyszli do nas?
Apropo nic nie znaczenia: Jestes jedyna osoba ,ktora uwazam (chyba nie tylko ja), ze jest nikim z Eternitas bo Fureyka ,Forlond i reszta polakow byli z nimi od dawna i normalne jest ze walcza z nimi i sa im lojalni.Ale Ty doszles tylko i wylacznie dlatego bo myslales ,ze ta wojna bedzie krotka i bedzie to idealny sposob na wejscie do gildi ktora panuje na servie ,a wiec krotko mowiac wybrales najprostrzy sposob wylizania im rowa.I nie pieprz mi ,ze zrobiles tak bo "kumple" Cie o to prosili ,a nie
nikogo z polakow nie znasz i z nimi sie nie zadawales bo Ci polacy kiedy Ty walczyles ratowali Ci dupe gdy twoja gildia walczyla przeciwko Avis(?) ,a wiec przestan juz pieprzyc i udawac dobrego gracza bo jestes nikim.

@Lavio

Akurat Uber nie mial zamiaru dochodzic do war nie wiem skad bierzesz takie informacje .Zabiliscie go bo robil najwieksze pg na Morganie a w comencie ma "Cinek :*" i baliscie sie dac mu wbic wiekszy lvl.
btw. Pajaca masz a majtkach i nie do mnie z takimi tekstami.

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 20-01-2008 o 17:48.
Kafffffar jest offline