Ok, nie zwróciłem na to uwagi, za szybko przeczytałem. W profilu ma druid, więc pomyślałem też o takiej postaci, dzięki za zwrócenie uwagi.
No więc PrZ'eMo, skoro jesteś knightem i masz dość dobre skille IMO mógłbyś wybrać tak czy inaczej Dragonbone Staff, ponieważ jest tańsza, jednakże z reguły cluby nie są aż tak drogie i jeżeli masz do dyspozycji 50k śmiało proponowałbym Ci Skull Staffa.
Knight Legs zdecydowanie są niezbędne, więc jeżeli masz okazje kupić, to kupuj, bo pamiętajmy, że knight zawsze musi mieć jak najlepszy ekwipunek.
Obsidian knife, hmm... koniecznie chcesz kupić? To wydatek rzędem ~8-10k na większości światów. Nie lepiej samemu sobie zrobić? Nie będę umieszczał tutaj spoila, bo od tego są inne działy. Podpowiem, że musisz być dość szybki, bo tylko jedna osoba może wykuć Obsidian Knife aż do następnego SS.
Vampire Shield, to moim zdaniem bardzo dobry zakup dla każdej profesji, ze względu na wysokie punkty obrony, lekkość i dość niską cenę, która waha się od ~15-18k.
#Down:
Wszystko powoli, drogi kolego. Najpierw kup to co jest priorytetem, czyli nowy helmet i shield, a na BoHy zbieraj sobie powoli.
Ostatnio edytowany przez Avensus - 20-01-2008 o 19:46.
|