Z góry chce napisać ze temat odnosi sie do swiatow NO-PVP
Nie wiem jak wy, ale denerwują mnie "DOśWIADCZENI HIGH LEVELE" którzy pisza mi, "ubiłeś mojego potworka! Już sobie tu nie pograsz!"
albo "Zaraz przyleci do ciebie mój pro!! masz Hunta!!"
Wiadomo, nie wymigasz sie od tego nawet ty, ze jak widzisz 8 lvl pytającego o droge np. "Gdzie są trolle?" mowisz spie**alaj noobie. W każdym badz razie tak myslisz. Ale czy tylko te niskie lvl'e to N00by? Gdy widzisz gracza typ. 70 lvl, mówisz "e tam, nie będę się go pytać bo uzna mnie za nooba przy moim lvl'u a przy jego". Ale załóżmy, że dochodzi do sytuacji, gdzie Idziemy sobie takim 50 lvl'em, i skillujemy załóżmy koło świątyni w thais tam w terenie koło bearów. Zabrakło nam fooda, i idziemy na beary po food. Zabijamy pare bearow po czym przylatuje do nas z krzykiem nieco mniejszy lvl i następuje taki dialog:
-Zostaw moje potworki!
--Ja tylko po food, już znikam

-No Kill!!!!
--Mówie ze po food tlyko...
-Już sobie tu nie pograsz!! Masz hunta od mojego pro!! (zastanawiamy się, skąd tacy ludzie się biorą.. czy niewidomi i nie widzieli ze to świat no-pvp czy co..)
w każdym bądź razie zanim zaczniecie pisać tak, bo wiem ze duzo osob tak robi np. w stosunku do mnie, przemyślcie to, czy jest sens sie "ośmieszyć" w oczach osoby z nami rozmawiającej.
I jak przysłowie mówi, najlepsze pro, to "NO-PVP" innego pro nie ma na tych światach. Pozdrwiam Sevgrat