Temat: Karanie PK
Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2008, 00:09   #11
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic Pokaż post
chodzi ci o Isle of Solitude, osobiście czegos takiego nie widziałem na wyspe GM'ów przeniesie Cie tylko na prośbe czy jakoś tak nie wiem dokładnie jednak wiele osób za tibi 7.6 się tam znalazło.
Nie za tibi 7.6, tylko za tibi 6+... W tibi 7.1 i nigdy czegoś takiego nie było, były już skulle, ale nie było tej piąstki, czyli co chwila leciał koleś ze skullem i krzyczał, że missclick
Ja zacząłem na tibi 7.1(ehh te czasy )
Ja znam odpowiedź Gm'owie zabierali tam pk'erów, tylko tych co zabili powyżej 20~~osób(w tibi 7.1, ban za pk był od 15zabitych )trzymali ich tam kilka dni i wypuszczali. Przez te kilka dni dany gracz nie mógł się nigdzie ruszać, czyli tak jakby miał bana (krata 1sqm/1sqm)
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 21-01-2008 o 00:13.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem