Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Llein
Widzę, że nie jesteś kolejnym dzieciaczkiem siedzącym przed komputerem i onanizującym się na myśl jakby tu ubić Sliccerego, więc powiem Ci to tak...
Tu nie chodzi o spekulacje na ten temat, lecz fakty. Vassanti chciał dojść, były na to dowody, więc dlaczego miałby nie paść? Dlaczego miałby zebrać więcej kasy oraz zrobić więcej leveli? Było to pewne. Wolfy sobie trochę przejebały po tym, jak kilku od was zabiło Solle. Obawiam się, że może na tym ucierpieć cała gildia. Nie potraktuj tego jako ostrzeżenie czy też groźba, aczkolwiek radziłbym to porządnie wyjaśnić z Nizahe, Rogstahem czy Russelem.
Pozdrawiam.
|
Web~ to nie jest grozba tylko zastraszenie! zreszta jak przegramy ta wojne to mamy i tak pojechane napelnej lini za nazwe obojetnie czy jestes neutral czy za gildia wielkiego Russela.
A ty Fureyko co mam Ci napisac. Kiedys rozmawialem z twoim Kuzynem forlondem jak mialem jeszcze niski lvl zaproponowalem spotkanie integracyjne bo jak nazlosc sporo Wolfow mieszka kolo was jak byscie nie wiedzieli a co wtedy na to uslyszalem od trzesidupy twojego kuzynka ze Avis uwaza ze jestesmy po stronie Victerona i ze sie boi z nami spotkac. Wielkie LOL z mojej strony ale taka jest prawda wiec kto tu te gre bierze na powaznie. A co do tekstu z kasa to jasne chcetnie sie dowiem gdzie mieszkasz bo tylko ty dajesz dupy w tibi za tibijska kase.

i ty waly wykrecasz na pacce i lepiej modl sie zeby nikt sie nie dowiedzial gdzie ty mieszkasz bo ja to ja nic mi nie zrobilas ale tym co waly wykrecilas bardzo cie nienawidza i z mila checia by cie upiekrzyli.
Glupia jestes i az czasem wstyd mowic w tibi ze jestes Polka