Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2008, 14:31   #218
Barnabhinio
Użytkownik Forum

Barnabhinio's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jezior666 Pokaż post
@Fureyka

powiem Ci tyle wez ogarnij sie w rl zyciu i przestan dawac dupy murzynowi wiadomo o kogo chodzi Russel i zal mi was ze dajcie sobie jakies commenty z dupy typy Locatian : Anthony Pe*is dla mnie to nie wzruszajace ale zalosne i pier*oli mnie to ze wy sie tam nacieracie wazelina na rl.

P.S twoja cnota jest znana na calym servie
Masz cos do tego? Moze zazdroscisz ze ona odnalazla te druga polowke? Na pewno jest bardziej ogarnieta w rl zyciu niz ty, chocby dzieki temu ze nie ekscytuje sie ta gra jak ty...

Najgorsze ze wiekszosc ludzi ktorzy walcza w Rise jest wlasnie taka: rasisci, zawistni i nie potrafiacy podac innych argumentow niz przeklenstwa (ale sa oczywiscie pozytywne wyjatki i to w nie malej liczbie). Od dawna nie gram na Morganie, ale jesli Rise wygra to prawie na pewno PA itd. bedzie wieksze niz za Oath (patrzac chocby na ludzi jacy sa w gildii, wielu jest znanymi PA czy random PK).

Najlepszy jest argument ze Polacy powinni trzymac sie razem, ta juz widze jak byscie sie trzymali razem po wygranej wojnie, a pozatym wielu z Polakow walczacych z Oath przylaczylo sie do wojny bo oni/ich kumple(dodajmy ze Polacy) zostali zastraszeni/grozono im itd.

No i Oath ma wieksze zgranie, wieksze zasoby kasy, teraz wiecej fragow(ale to mniej wazne). Wiec czysto "bukmachersko" stawiam na Oath, poza tym wole by ta gildia rzadzila Morgana.

@Kafar
Dobrze zrobione statystyki i ciekawe relacje z bitew Dzieki Ci za nie

Pozdro dla Oath jaki i dla Rise(a przynajmniej tych normalnych czlonkow).

Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót.

Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy

Ostatnio edytowany przez Barnabhinio - 21-01-2008 o 14:37.
Barnabhinio jest offline