LUDZIE! Jak nie graliscie nigdy palem to nie pierdolcie glupot (sry, ale juz mnie naprawde denerwuja te mozgi ktore gadaja "wbijaj milion dista i potem dopiero exp")
1. skille wpadaja takze podczas expienia, a exp podczas trenowania nie
2. expienie jest duzo przyjemniejsze niz stanie w miejscu
3. chyba lepiej miec np 50 lvl i dist 75, niz 35 lvl i dist 80+, dlaczego? bo na 50 lvlu nawet przy nizszym discie bedziesz mogl juz polowac np. na gsy, podczas gdy majac 35 lvl bedziesz sie meczyl na jakichs ghoulach albo guardach

3. na expieniu zarabiasz, a na trening wydajesz
4. "wydajesz"... wlasnie, pewnie nawet nie wiecie ile on by musial wydac kasy zeby wbic ten 70 dist majac aktualnie 60
jesli wierzyc pskonejott'owi, zuzylby na to ~25bp boltow, strzal tudzież innej amunicji; bedzie to 25*2000 hitow, czyli 50 tysiecy... liczac, ze spear lamalby sie srednio co 15 hitow wychodzi, ze takich spearow potrzebowalby ~3400 (dokladnie 3333.(3), zaokraglam w gore), 1 spear = 10gp, 3.4k spearow = 34k gp......... 34k wydalby na speary, a na kamienie ile? jesli kosztuja one 30-60k/bp (w zaleznosci od serwera)? jakos ja gdy gralem palem poprzestalem na wbiciu 35 dista na 9 lvlu i potem juz wiecej nie trenowalem, a mimo to gralo mi sie przyjemnie (do czasu kiedy zaczalem padac na kickach)
5. rob jak uwazasz i nie sugeruj sie postami jakichs idiotow, ani tym moim tez nie! rob poprostu to co uznasz za stosowne, a najlepiej to co bedzie ci sprawialo przyjemnosc