01-12-2004, 22:05
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SandMan
Wiec tak: wracajac do punktu4: NIE KUPUJ DOMKU O_O (~do 30 lvla), sprzet, sprzet, sprzet
A wracajac tym razem do wyboru broni, to nie sluchaj Rikimaru. To, ze axy nie maja przyszlosci, to akurat bajka. Osobiscie uwazam axe za lapsze, ale nie o tym chcialem pisac. Chcialem napisac jeszcze raz to co kiedys, w innym temacie: Ludu Rohanu! Majcie w (...) statystyki broni! Podczas bicia tymi najlepszymi roznice sa minimalne. Wiec moja rada: Wybierz ta bron, ktora lubisz, ktora ci sie podoba. Nawet jesli to Club.
Bo ja na przyklad, jakbym byl kolo 30lvl i szedl w sword, to bym sie potem zalamal i ostatecznie zrobil nowego knighta do axow. Bo, tak juz mam, ja swordow sciepiec nie moge  . Taka blaszka, ktora udaje, ze jest bronia  , a topor kawal smiercionosnego zelaza, ktore samym ciezarem moze powalic 
|
Ekhem, nie rozumiem cię polecasz mu axe "bo ci się podobają". Swordy są najekonomiczniejsze, nie tak trudno dostępne(2 hadned, spike sword) na początku, a i to wybór przyszłosciowy. A co do sword ringów - każdego hlvlowego knighta stać zeby mieć pare bp. I nie gadaj mi że axe są lepsze bo to "kawał smiercionośnego żelaza...." - nie wszystko co świeci to złoto czy jakoś tak;p
|
|
|