Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2004, 22:05   #34
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SandMan
Wiec tak: wracajac do punktu4: NIE KUPUJ DOMKU O_O (~do 30 lvla), sprzet, sprzet, sprzet

A wracajac tym razem do wyboru broni, to nie sluchaj Rikimaru. To, ze axy nie maja przyszlosci, to akurat bajka. Osobiscie uwazam axe za lapsze, ale nie o tym chcialem pisac. Chcialem napisac jeszcze raz to co kiedys, w innym temacie: Ludu Rohanu! Majcie w (...) statystyki broni! Podczas bicia tymi najlepszymi roznice sa minimalne. Wiec moja rada: Wybierz ta bron, ktora lubisz, ktora ci sie podoba. Nawet jesli to Club.
Bo ja na przyklad, jakbym byl kolo 30lvl i szedl w sword, to bym sie potem zalamal i ostatecznie zrobil nowego knighta do axow. Bo, tak juz mam, ja swordow sciepiec nie moge . Taka blaszka, ktora udaje, ze jest bronia , a topor kawal smiercionosnego zelaza, ktore samym ciezarem moze powalic
Ekhem, nie rozumiem cię polecasz mu axe "bo ci się podobają". Swordy są najekonomiczniejsze, nie tak trudno dostępne(2 hadned, spike sword) na początku, a i to wybór przyszłosciowy. A co do sword ringów - każdego hlvlowego knighta stać zeby mieć pare bp. I nie gadaj mi że axe są lepsze bo to "kawał smiercionośnego żelaza...." - nie wszystko co świeci to złoto czy jakoś tak;p
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem