Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sevgart
Zabijamy pare bearow po czym przylatuje do nas z krzykiem nieco mniejszy lvl i następuje taki dialog:
-Zostaw moje potworki!
--Ja tylko po food, już znikam 
-No Kill!!!!
--Mówie ze po food tlyko...
-Już sobie tu nie pograsz!! Masz hunta od mojego pro!! (zastanawiamy się, skąd tacy ludzie się biorą.. czy niewidomi i nie widzieli ze to świat no-pvp czy co..)
w każdym bądź razie zanim zaczniecie pisać tak, bo wiem ze duzo osob tak robi np. w stosunku do mnie, przemyślcie to, czy jest sens sie "ośmieszyć" w oczach osoby z nami rozmawiającej.
I jak przysłowie mówi, najlepsze pro, to "NO-PVP" innego pro nie ma na tych światach.
|
Tia, ostatnio bylem sobie na malpkach z kolega i lezal sobie plate armor, kolega podchodzi i bierze, kilka kratek dalej stal jakis 80lvl + jednak nie wygladalo na to, ze p armor bylo jego i zaczął krzyczeć "my plate armor my plate armor", chodzil ciagle za nami i wybijal nam malpki, kolega rzucil mu pod same nogi a on dalej biegl i wybijal potworki, pozniej podbiegl, wzial i poszedl w inna strone, tylko co takiemu 80 lvlowi po 400 gp? Jest duzo high noobow, ktorzy mysla, ze sa nie wiadomo jacy pro mastah, chociaz nisko lvlowi tez sie niektorzy uwazaja za nie wiadomo kogo ... Ostatnio pisalo takich dwoch 11 i 9 lvl na game-chacie po polsku, bylem akurat charem, ktorego mam na rooku i grzecznie ich upomnialem, ze na Game-chacie mozna rozmawiac tylko po angielsku, to 9 lvl odpowiedzial "shut up", a pozniej zaczal sie smiac "you are in rook hahahaha", no to go inni wysmiali i mial z leksza nauczkę

Duzo dzieci, ktore kupily/ wbily na bocie wiekszy lvl kozacza jak tylko mogą, cwaniakują do normalnych ludzi, którzy mają niższy lvl. W Tibii noobów jest od groma, lecz niestety większa część to głupie dzieci chodzące do podstawówki/gimnazjum.