Dobra widac ze tutaj trzeba mojego postu

)))).To tak zaczynamy:
RuneScape (
www.runescape.com) - gram rpg przez przegladake.Grafika jest chyab w 3D(??) i nawet fajnie sie gra.Tereny sa rozlegle i duzo potworow mozna utluc.Jest duzo skilow do treningu np. gotowanie , scinanie drzew,lupanie kamieni i inne.Dobra alternatywa dla Tibi.
MU Online (
www.muonline.com) - Gieka spoko.Grafika pelne 3D.Duzo ludzi w to ga ale z tego co zauwarzylem to ostatnio juz mniej.Lvl nie nabija sie zbyt szybko wiec gra sie szybko nie znudzi.Mozna polowac z kolegami na wieksze bestie tak jak to ma miejsce w Tibi.Ogolem calkiem niezla gra.
HelBreath (
www.hbpolska.prv.pl) - Ta gra przypomina mi Diablo 2 przerobione na mmorpg.Grafika w zucie izometrycznym ladnei sie prezentujaca.Sa tak jakby 2 profesje do wyboru: Wojownik i Mag.Mozna oczywiscie zrobic takze Bojowego Maga mieszajac umiejetnosci maga i woja.W grze jest dosc sporo skilow np. Walka mlotami , dlugimi mieczami ,kowalstwo,lowienie ryb ,udawanie smierci ,alchemia.Polski serwer narazie nie dziala bo nie maja hostera wiec zapraszam na moj wlasny serwer ,ktory jzu niedlugo rusza (
www.hbex.prv.pl).Ge ogolnie polecam kazdemu fanowi Diablo 2 ^^
Ultima Online (jest wiele shardow ja podam strone jednego
www.uo.bim.net.pl) - W gre nie mialem okazji jeszcze zagrac ale po ssach widac ze moze byc fajna.Grafika jest do wyboru albo 2D albo 3D ale na wiekszosci shardow mozna grac tylko na kliencie 2D.Jest kilka postaci do wyboru np. Nekromanta ,Mag ,Palladyn i inne.Gra ta jest ponoc bardzo rozbudowana.Klient wazy 600mb ale naprawde warto.
No i to tyle.