Cytuj:
|
Moja opinia na ten temat wygląda tak: bardziej opłacalnie jest wbić (przykładowo) skille 70/60 i expić, niż wbić 45/40, expić przez dłuższy czas (wbijając jednocześnie 55/45), a potem dobijać 70/60 bo "mam obciachowe skille".
|
Moja opinia za to jest taka ze skille palem wpadaja na tyle szybko ze jesli nie chcemy to nie musimy trenowac, pozatym od kiedy zaczelo sie uzywac spearow to i shielding nie stanowi problemu. Utrzymanie shielda i distance na rownym poziomie u paladyna jest niemozliwe... po prostu distance idzie duzo szybciej od shielda.
ad. 1
Takiego na jakiego cie stac.
Paladyn przestal byc postacia typowo dystansowa wiec i pancerz zaczyna sie mu duzo bardziej liczyc.
Na tak niskim lvl pewnie bedziesz mial problemy z cap (wlocznie troche waza), wiec mozesz zaczac od czegos lekkiego, ale pozniej definitywnie zmiana na lepszy pancerz.
ad. 2
To taka moja opinia, ale ja bym mowil ze od zadnego, po prostu poczekaj az zdobedziesz (sa wazniejsze rzeczy do kupienia).
ad. 3
DF i jakies obszarowe w zapasie, generalnie unikac uzywania run.
ad. 4
Potionow nosic tyle zeby nie zabraklo (czyt. zalezy gdzie idziesz i jak szybko mozesz z tamtad wrocic).
Lepiej leczyc sie uzywajac many - trenujesz mlvl.
ad. 5
Zalezy gdzie idziesz. Jesli jest jakas sensowna droga przemycenia lootbaga to robic, jak trzeba uczeszczana droga isc to nie ma sensu robic.
ad. 6
Zadne.
ad. 7
Zalezy na co, w wiekszosci jedna chyba tarcza + shield, chyba ze z blokerem (kusza mocniej bije).
ad. 8
Taniej wyjdzie ci chyba kupic tych kilka destroy fieldow niz kupowac czar i robic to... chociaz czasem warto miec ten czar bo o blanka latwiej niz o gotowa rune.
Desintegrate jest obecne wogole bezuzyteczne o ile nosisz ze soba jakas bron (np. machete) ktora mozna rozbic skrzynki.