Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 03:15   #12
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Cytuj:
Moja opinia na ten temat wygląda tak: bardziej opłacalnie jest wbić (przykładowo) skille 70/60 i expić, niż wbić 45/40, expić przez dłuższy czas (wbijając jednocześnie 55/45), a potem dobijać 70/60 bo "mam obciachowe skille".
Moja opinia za to jest taka ze skille palem wpadaja na tyle szybko ze jesli nie chcemy to nie musimy trenowac, pozatym od kiedy zaczelo sie uzywac spearow to i shielding nie stanowi problemu. Utrzymanie shielda i distance na rownym poziomie u paladyna jest niemozliwe... po prostu distance idzie duzo szybciej od shielda.

ad. 1
Takiego na jakiego cie stac.
Paladyn przestal byc postacia typowo dystansowa wiec i pancerz zaczyna sie mu duzo bardziej liczyc.
Na tak niskim lvl pewnie bedziesz mial problemy z cap (wlocznie troche waza), wiec mozesz zaczac od czegos lekkiego, ale pozniej definitywnie zmiana na lepszy pancerz.

ad. 2
To taka moja opinia, ale ja bym mowil ze od zadnego, po prostu poczekaj az zdobedziesz (sa wazniejsze rzeczy do kupienia).

ad. 3
DF i jakies obszarowe w zapasie, generalnie unikac uzywania run.

ad. 4
Potionow nosic tyle zeby nie zabraklo (czyt. zalezy gdzie idziesz i jak szybko mozesz z tamtad wrocic).
Lepiej leczyc sie uzywajac many - trenujesz mlvl.

ad. 5
Zalezy gdzie idziesz. Jesli jest jakas sensowna droga przemycenia lootbaga to robic, jak trzeba uczeszczana droga isc to nie ma sensu robic.

ad. 6
Zadne.

ad. 7
Zalezy na co, w wiekszosci jedna chyba tarcza + shield, chyba ze z blokerem (kusza mocniej bije).

ad. 8
Taniej wyjdzie ci chyba kupic tych kilka destroy fieldow niz kupowac czar i robic to... chociaz czasem warto miec ten czar bo o blanka latwiej niz o gotowa rune.
Desintegrate jest obecne wogole bezuzyteczne o ile nosisz ze soba jakas bron (np. machete) ktora mozna rozbic skrzynki.