Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 02:20   #3709
arktyka
Użytkownik forum

arktyka's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2008

Domyślny arktyka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez druiDxD Pokaż post
18:05 You advanced from Level 172 to Level 173.

!!
gz Szymonie z Cyreii (czy jak to tam sie pisze)

@up

no i bardzo dobrze o to chodzi macie robic snake masslogi 20 na 1 i ich miazdzycie oni padaja i jest lipa a kazdy i tak wie ze Vision wyekspi tylko swoich sorcererererow i druidow i beda miazdzyc duskiness albo beda z duskiness na inshon i we rule again. NIe pytajcie skad wiem poprostu jak juz mowilem mam swoje wtyki w tibi i szpiegow w kazdej z gildi(place im na rl 100 zl na miecha) oczywiscie jak sa z innego miasta kupuje pacca czyli wydam 80 zl na 3 miechy to i tak zawsze cos maja a ja mam tez informacje. Oki ale ja nie otym otoz chodzi o to ze Vision ekspi i to byl najgorszy blad jaki mogl ktos zrobic kiedykolwiek na tym servie oni podekspia i kazdy bedzie mial pograne(co nie Karol P) oczywiscie nie myslcie ze w Vision karol jest moim szpiegiem bo on jest loyal i ma kase na rl i nie potrzebuje mojego pacca. Oki to tyle od czasu do czasu bede cos pisal ciekawego i madrego i dla ludzi bede to cennie info takze zagladajcie tutaj na forum tylko plx nie piszcie mi privat msg(message=wiadomosc) zebym cos wam wiecej zdradzil bo i tak tego nie zrobie. Dobranoc.

Ostatnio edytowany przez arktyka - 22-01-2008 o 02:33.
arktyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem