Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 09:45   #5016
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Czytam, czytam i mnie radość ogarnia, że podczas mojej nieobecności w tym temacie są nadal kłótnie Czuję się jak matka, która wychowała swoje dzieci hrhrhr a tak na serio to tak:

@Bixot
To co zrobiłeś napewno nie było najlepszym posunięciem, a głupie wymówki typu "będzie miał nauczke" (chodzi mi o te dragi) świkadczy tylko o tym, że jesteś jeszcze bardziej bezczelny na jakiego wyglądasz. Tak to jest, wiem to z własnego doświadczenia nie zyjąc w kraju, że polak polakowi zawsze wbije nóż w plecy, byleby był lepszy od innych. Trudno, tak juz pewnie będzie, pomyśl z drugiej strony. Czy ty nigdy nie afkowales na jakims respie w więcej lub mniej bezpiecznym miejscu? Na bank wypadło ci coś musiałeś chwilkę postać poafkować, tak to juz jest. ten Sir~ też pewnie miał podobną sytuację coś mu wypadło musiał odejść od komputera, ale ty juz nie musiałeś go traktować w taki sposób. Pomyśl teraz na spokojnie, czy Sir zasłużył na tak okrutną, bolesną i niesamowicie drastyczną śmierć w postaci uderzenia potężnej fali ognia z pyska groźnego i przebiegłego zielonego smoczyska, który nigdy nie zna litości dla słabszych od siebie? Myślę, że to było niepotrzebne, a za cały incydent należałoby przeprosić. Decyzję podejmiesz ty! Nie ja.

@Mefi
Rzal i rozpacz na polu, to co ty wypisujesz.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem