Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 16:51   #16
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helodin Pokaż post
@2up

jak ci sie cos niepodoba to niepisz tutaj zapytal o porade kilku z nas ja dalo i nie wyzywaj odrazu

ja kiedys gralem pallem bez skillowania i padalem jak swinia bo shielding 20 a pallem podczas expa nie walczysz w zwarciu

wiekszosc pallow chodzi ze shieldami i royalami lub enchantami
spodziewalem, sie, ze znajdzie sie ktos taki jak ty, kto nie przyjmie pewnych rzeczy do wiadomosci, dlatego specjalnie dla tego kogos policzylem ile bedzie autora tego tematu kosztowac wbicie 70 dista, zeby ci udowodnic, ze to idiotyczny pomysl; zreszta ty nie potrafisz nawet poprawnie napisac slowa "paladin" (TAK! PISZE SIE PRZEZ JEDNO "L"), wiec o czym my tu mowimy?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZonaRomana Pokaż post
Popieram Ufocznik Tez denerwują mnie ludzie piszący: wbij 1436537646 dista i exp piątka for u.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Moja opinia za to jest taka ze skille palem wpadaja na tyle szybko ze jesli nie chcemy to nie musimy trenowac, pozatym od kiedy zaczelo sie uzywac spearow to i shielding nie stanowi problemu. Utrzymanie shielda i distance na rownym poziomie u paladyna jest niemozliwe... po prostu distance idzie duzo szybciej od shielda.
w pelni sie zgadzam

@top
na te 8 pytan ktore napisales, nie da sie jednoznacznie odpowiedziec, wiec napisze tylko odnosnie tych bohow; wg mnie nie powinienes kupowac ich zbyt szybko, na niskim lvlu i tak nie bedziesz chodzic na potwory, ktore moga cie dogonic (sa co prawda zerki, ale one maja tak slaba obrone, ze padaja na 2 hity), tym bardziej jesli grasz na serwerze pvp, kazdy moze zobaczyc, ze chodzisz szybko jak na swoj niski lvl, a wtedy duza szansa, ze czesto bedziesz ofiara random pkerow.. no i nie mowiac juz o tym, ze w razie deada (obojetnie czy przez pkera, czy z innego powodu), masz te 10% szans na strate bohow, warto ryzykowac?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem