Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 17:17   #202
Hubertoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2007

Domyślny

@Up

Racja. Gadałem na Aurey z Aqua Pal, on ma tam 48lvl, wiesz qmpluej sie z tymi monastery of rookgaard jest w tym guildzie a to jeden z najlepszych guildow na rooku w tibi. On mówił cos, że porpsotu miało być zrobione, żeby poprostu czasami znikał, raz na jakis czas.

Podwazylem jego teorie bo gdyby tak bylo to jesli ktos stanie sobie gracz 1 napkcie a a zupelnei inny gracz 2 na pkcie b to znikalby, ale 1 osoba ta sama musi aktywowac oba pkty wg scislej koeljnosci.

Chcialoby sie napisac, ze niby 100% ze spika da sie zdobyc, popa3my na to jenak z innej strony. Pewne jest, ze na wysepke stawac nie mozna bo sa ognie i spiek lezy na kamieniach po ktroych nei da sie chodzic. Wariant z teleportowaniem na tą wysepke zwyklego gracza do niczego by nei prowadzil, chyba ze t dziala tak jak dream chalange quest cyz jakos tak, że ruszysz sie i ic tempuje automatycznie, tak samo mzoe byc z ssem, ze pojawiasz sie na nim ibeirzesz go z podnóg a potem cos sie tempuje gdzies, ale to malo prawdopodobne.

Z dnia na dzien wydaje mi sie coraz bardziej, że Spike jest nieosiagalny a Mino Mag to tylko zwykly pic. Jednak slyszlame ze na tibia.org ukazala sie keidys mapka tibi taka jak jest w cip, byla ona na 7.92. Nie mam pewnosci, ale ktos jednak ją zdobyl. Gdyby ktos byl w posiadaniu takeij mapki moglby sprawdzic teleport na rooku gdzie on prowadzi, ten kolo mm. ale praktycznie rzecz biorac czy wyobraza ktos sobie pojedynek 100rookstayera z minomagiem?? minomag wali po 50, wiec taki rook nei zdazylby sie az tak szybko uleczac. 100lvl vs Ghoul, czy wyobrazacie sobie takei pojedynki?? W zasadzie byloby to szalenie trudne.

Gdyby SS na Rooku byl osiagalny to quest bylby duzo latwiejszy i 5 lat rookstayerzy nie meczyliby sie nad rozwiazaneim zagadki. Wszystko na rooku co mialo zostac odkryte juz zostalo odkryte. Każdy, kto czyatl chodz troche tych for wie, ze juz wiele tajemnic tam nie ma.

Wogole jest wiele wersji co i jak na rooku. Na Aurey mam nowa postac
nick:

Hubaj

Zrobilem ja wczoraj, postaram sie szybk owbic z 30lvl i pokminic na d reszta tajemnic... BTW na chwile obecna wg mnie temat moze zostac zamkniety (
Hubertoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem