Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2008, 20:51   #696
Ronzidiov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
No coz ujebalem Peter Happy-Mage ktory lize dupsko tengu - padl za zabicie mojego dobrego rla, wiec nagle przylecial xazez, mitzum, arcemon, elenthil i jeszcze ogolnie duzo typa... bili mnie 40 minut,
az w koncu ubili, szczerze to nie mialem duzych szans jak wszyscy sie boja wielkiego tengu. Ja jak widac czesciowo ide pod prad wiec padlem...
Tyle.
Nie wiem czy pamietasz ale ja tez bilem kiedys tego pana peter~~ [moj byly char:Ronzidio] a powod byl taki iz bil mojego najlepszego rl-a i wciskal kita ze bohy ukradl... Przylecial athwood i mizaris, myslac ze sie wytlumacze pisalem do Duktigasta [wczesniej ubilismy go z Duktim, jednak Duktiego athwood nie chcial sluchac ;/] a oni zdarzyli mnie trapnac potem przylecieli jacys ass-lickerzy w tym tez wlasnie ty z tego co pamietam to zapytales sie za co mnie bija i sam mnie atakowac zaczeles -.- Tez dlugo sie trzymalem [do wyczerpania life potionow] napisalem "bye" i sie skleilem ;]

A wiec wogole mi ciebie nie zal bo jak trzeba bylo to tez bardzo ladnie lizales dupcie, ale widac ze znalazles sie w podobnej sytuacji...

PS chara po tym zajsciu sprzedalem, to samo zrobil moj kumpel [valverus] poniewaz po tym wydarzeniu juz bylem pewny ze bez lizania dupci na xerenie sobie nie pogramy, [dzisiaj wrocilem z obozu narciarskiego i mnie mila niespodzianka spotkala [kolejny war] teraz sprzedania chara zaluje bo powalczylbym z tymi gnojami z tengu w wyborowym towarzystwie, jednak juz nie zamierzam grac od nowa ale trzymam kciuki za starych kumpli [wiekszosc z wbk] ;]

Ostatnio edytowany przez Ronzidiov - 23-01-2008 o 00:00.
Ronzidiov jest offline   Odpowiedz z Cytatem