Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2004, 17:23   #14
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Znakomitości....weżcie...naprawde..; (....o ile ejszcze Sekatora można znakomitością nazwac to sie zgadzam...ale taki Masakrowiec,rotfl......między innymi wziął oplate za pomoc w behe quescie...nie pomogl go zrobic koledze,a kolega był 15k w plecy...znakomitosc!...Dark Modoor...ROTFL...jeszcze za czsów lunary pamietma jak owa znakomitosc lurowała gaurdy w kopalniz gsami,zeby ktos tma padł...znakomitośc,rotfl)))...Darkk'cut...omg. ..to juz wogole ZNAKOMITOSC!...poszedłem znim nawalać pkerów...zabilismy typa,loot:k-set,fs,w-helmet,d-shield....lacznie w tamtym okresie ok.50k na aldorze,ja chcialem tylko 8k,"wysle,wysle"...wyslal?zesr** sie; )...HLVL...a 8k jest prbolemem,albo 15k...to nie znakomitosc,to pazernosc.A potem jak na demonach siedzielismy,to msg "moge z wami?"...blagam....Masakrowiec...jak była jedna już wojna,oczywiscie sam grac wystarczajaco nieumie,wiec oddał chara komus z lepszym PvP...znakomitosc...ja niemowie,moje pvp moze nie jest the best,ale to moje pvp...i jak gine to swoją postacią....znakomitosc....I tak szczeze po stronie BW są bardziej znakomite postacie chodźby ze Szwecji.Wiadomo w kazdej grupie znajdzie sie jakas cholota...

Seth-Drone...do niego wsumie nic niemam...Adrayen del'impro jak na taką znakomitość,niewiele ciekawych historii o nim slyszalem na Aldorze.

Willagio...hmmm...nie wypowiadam sie,nie gadalem znim ani razu.

Neka jest wporzadku.Doświadczony i pożądny gracz.

@
Dzisiaj, 15:00
Telupeje
Ta wiadomość została usunięta przez: MayGyver.
Z jakiej racji?Co tam bylo napisane?

@Ravek
Powodzenia...mam nadzieje ze narąbiecie owe znakomitosci

@Drehu
A za mną to nie płaczesz?

@reszta
Jak chcecie rozwinąć temat,prosze bardzo;]...ja mam więcej przykładów na owe znakomitości,plxor;*
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem