Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2008, 18:10   #73
ElderCassan
Użytkownik Forum

ElderCassan's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 191
Poziom mag.: 83
Domyślny

Z kim wy sie kłócicie! Xere gada o innych a sam jest zwykłą ciotą. Owszem Yodi i Viero chcieli cię zbloczyć na mostku ale im sie nie udało(wielka szkoda).W tym samym czasie Yodi był w mojej gildi z 10min po całym zdarzeniu Xere pisze że go chcieli zbloczy (miałem wrażenie że sie popłakał przed komputerem) ja odpowiedziałem zgodnie z prawdą że mnie to nie interesuje a Xere oczywiście wymyślił że sie podlizuje i boje że mnie Yodi zbloczy(pomimo że chodzę z nim do tej samej klasy).Jakieś 2-3 tygodnie później Xere doszedł do wniosku że idziemy w tej samej ekipie na gorome (robiłem ją z inną ekipą).Napisał do mnie o tym przestraszony że zostanie zbloczony przez Yodlena.Xere jeżeli ty twierdzisz że jestem naiwniakiem itp. to szkoda mi ciebie bo na 99% masz jakieś problem z życiem w rl i tak bardzo zależy ci żeby być dobrym w Tibie.Pomyśl może nad zmianą świata na pvp bo chyba by ci sie to przydało(może byś sie w końcu trochę ogarnął).Dla mnie to ty za bardzo przeżywasz co sie dzieje z twojimi pixelami. =)

PS.Mam gdzieś co o mnie myślisz =)
ElderCassan jest offline   Odpowiedz z Cytatem