Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2003, 09:56   #19
Bloody_Izual
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

Zajrzyjcie na ss z tibia.de.Macie tam pokazane że kilku typa wypełnia demon quest(quest z 4 demonami)to wchodzi 2 magów wali z UE demona ma ok yellow hp i go dobijajom i walmon z SD.A (ok.)3/4 może 1/2 ludzi na forum nei ma pacc a jak ma to nei ma odpowiednich skili lub levelu żeby iść na demony ew.chodzom na wrl.Na dragi używa się już DS,lider i hmm bo np.robie sobie druida to mi szkoda tych SD na draga lub GS.Z czego wniosek że mag/druid pełniom te samom role na huncie.Poprostu jest tak jeden kupuje SD a drugi UH.A jak ktoś walnie że druid jest dobry do 25-30 to jest śmieszny.Zobaczcie na Dunabi typiare/faceta o imieniu Lafi.Jest to druid z levelem 54 bodajże.Gdyby to była kiepska postać to by raczej nim nei grała?.Zobaczcie też tego druida na levelu 100 któtyrymś(105 chyba) to też druid(no ale ma UE ).Co z tego że SD drożesz,jak druid zrobi je 2x szybciej Uh niż mag SD.A ja widze że sporo osób sprzedaje teraz SD więc łatwo je kupić.
Więc nikt niech nei mówi że mag jest lepszy a druid gorszy obydwoje śa niemal identycznie(róznica w runach no i druidowi szybcie skille rosnom ).

PS.Mag na wysokim lv ma raczej małe szanse na zabicie palla co ma uh,SD szczególnei że pal jest w ruchu,więc wg.mnie najsilniejszy jest pall.
Bloody_Izual jest offline