Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes
Może i forum jest od tego by krytykować itp. ale Etorica już chyba ponad połowa forum ma dosyć. Sry za off ale taka prawda.
|
stary, bo ja mam odmienne zdanie niż wasza reszta ass lickerów, w tym wszystkim jest najzabawniejsze, że jest pewna grupa, których członków Boże broń się ruszyć. Co napisze coś niezgodnego z poglądami ryby(to chyba wasz mentor, coś w stylu Boga u chrześcijan) to od razu przy*******a się silver. Rybeczek jest ostry bo potrafi cisnąć po mnie gdzieś za plecami, niezły jest. Agro'pol -kolejny zawodnik, syczy do mnie, że jestem nubem, a jeszcze miesiąc temu błagał by mu ktoś powiedział co oznacza 1337. Jest tutaj masa ślimaków, która swoją beznadziejnością w grupie jest silna, nie potraficie powiedzieć czegoś sensownego, krytyka jest częścią tego forum. Ryba liże każdemu dupe-ja krytykuje bo takie jest moje prawo[; Jeżeli coś do mnie macie to piszcie to do mnie, a nie na swoich blogach czy w postach, w których nie postowałem;] btw. wasze zgrywanie kozaków to jest niezłe na forum, a jak to mówią w kupie siła..to doskonale się do was odnosi
by zrozumieć powyższy tekst zróbcie sobie funkcje y=|2x+3|
@down
czy ja mam nick 3t'r1-c?
23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie
14:23 Thor Orio [
124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa