Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2008, 22:37   #34
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
Może i forum jest od tego by krytykować itp. ale Etorica już chyba ponad połowa forum ma dosyć. Sry za off ale taka prawda.
stary, bo ja mam odmienne zdanie niż wasza reszta ass lickerów, w tym wszystkim jest najzabawniejsze, że jest pewna grupa, których członków Boże broń się ruszyć. Co napisze coś niezgodnego z poglądami ryby(to chyba wasz mentor, coś w stylu Boga u chrześcijan) to od razu przy*******a się silver. Rybeczek jest ostry bo potrafi cisnąć po mnie gdzieś za plecami, niezły jest. Agro'pol -kolejny zawodnik, syczy do mnie, że jestem nubem, a jeszcze miesiąc temu błagał by mu ktoś powiedział co oznacza 1337. Jest tutaj masa ślimaków, która swoją beznadziejnością w grupie jest silna, nie potraficie powiedzieć czegoś sensownego, krytyka jest częścią tego forum. Ryba liże każdemu dupe-ja krytykuje bo takie jest moje prawo[; Jeżeli coś do mnie macie to piszcie to do mnie, a nie na swoich blogach czy w postach, w których nie postowałem;] btw. wasze zgrywanie kozaków to jest niezłe na forum, a jak to mówią w kupie siła..to doskonale się do was odnosi
by zrozumieć powyższy tekst zróbcie sobie funkcje y=|2x+3|

@down
czy ja mam nick 3t'r1-c?

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 23-01-2008 o 23:20.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem