Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piesek
Piszesz mi o patriotyzmie, a sam nie wiesz jak się to pisze?
|
Przeczytaj jeszcze raz, dokladnie, uwaznie, czytajac kazde slowo z osobna. Widzisz, moze takie osoby jak Pephy sa no-liferami, ale w przeciwienstwie do Ciebie (jak i do mnie i do wielu innych), drogi zjadaczu chleba, oni zostana w pewnym sensie legenda. Dla jednych beda najwiekszymi debilami i kretynami, ale w gruncie rzeczy kazdy bedzie czul wobec nich troche szacunku, chociazby za to ze wjebali naprawde wysoki lvl. A mieszajac kazdego z blotem i mowiac ze polowa Saint to kur*y i ci*y naprawde pokazujesz tylko poziom swojego "sceptycznego" podejscia do kogos kogo tak naprawde nie znasz.
@Dedalek
Widzisz, moze z jednej strony to dobrze ze jakis tibijski polak uczy sie "milosci" do ojczyzny wlasnie w Tibii. Co prawda ta milosc czesto bywa raczej sztuczna i powierzchowna. Ale czasem Tibia moze mu sie pomieszac z prawdziwym zyciem w pewnym sensie pozytywnie. Moze poczuja w swoim zyciu chociaz troche tej sily ktora czuli polscy patrioci w czasach powstan i tp. Wiem, ze to raczej nierealne no ale coz... Nadzieja matka glupich (kazda matke trzeba kochac) hahaha
Sorry, rozpisalem sie troche

Moze bez sensu, moze i z sensem.
Slayah~