@nerana_gildia_2007
Poczytaj sobie
Cytuj:
"Bot jest programem wykonującym pewne czynności w zastępstwie człowieka. Czasem jego funkcją jest udawanie ludzkiego zachowania lub wykonywanie zautomatyzowanych czynności. Jest to w zasadzie prosta sztuczna inteligencja.
Mianem bota określa się także program, (zwłaszcza w grach typu FPP) który wyręcza gracza w celowaniu i strzelaniu. Używanie botów jest postępowaniem wysoce nagannym w środowisku graczy.
Botyką nazywa się wykorzystywanie wiedzy na temat zachowania ludzi do modelowana i symulowania cyfrowych postaci. Przykładami są złożone interfejsy, oparte na programowaniu neurolingwistycznym i zasadach komunikacji człowiek-człowiek, umożliwiające sprawniejsze interakcje w relacjach człowiek-maszyna. Jak dotąd żaden bot nie był jednak w stanie przejść testu Turinga."
|
Tyle chłopaku, Boty to programy nielegalne, używa je ten, który nie radzi sobie z normalnymi zasadami gry, ja sam nie używałem nigdy żadnego bota, który by za mnie pracował czy pomagał w expieniu, bo po prostu nie sprawia to przyjemności.....
Pozdrawiam Nemjakos