Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2008, 00:25   #5030
Yen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gutotek Pokaż post
@Yen, i do wszystkich czemu wy tak jeździcie po Meffim?Yen (wiem powtórzenie xd) ty nie bądź taki hop do przodu, bo już chyba o wielu swoich typowych ,,śmiesznych" rzeczach nie wspomnisz.A np.takie :
Ej poczekaj ja mamy sie zapytam czy moge jeszcze 1.5h pograć ok?,albo
Yuhuuu zbloczylem Hydre Jupii (pisząc to miałeś 65 lvl~)Ale mam cykora, ej a jak mnie hydra zabije...;s;s.Zostawcie tego Meffiego w spokoju (wiem że teraz połowa forum będzie po mnie jechała, ale trudno takie jest życie)Za przeproszeniem odpierdolcie sie od niego Tyle odemnie i jeszcze jedno, Yen nie poprawiaj innych bo to co pisałeś w Ankh, to nie była polszczyzna.Nauczcie sie przebaczać,i czasami słowo s*****elu zamień na słowo Kolego.
To, do czego będę się zwracał pogrubię, trochę tego jest, niestety.

1. Ciekaw jestem, czy ty byś go uwielbiał, gdybyś stanął na miejscu dwojga ludzi *Zona Juniora* i *Tomcio Xarc*, i by cię tak perfidnie Mefi oje*ał

2. Ehhh.. Powtórzę twoje słowa. "Nie bądź taki hop do przodu". Skąd możesz wiedzieć, że się nie przyznam? A więc:
· Yen to mój 1 char.
· Padałem Yenem na wolfach na rooku.
· Nie umiałem wchodzić po drabinie (xD).
· Pamiętam jak wybrałem Sorka, znudził mi się, zrookowałem się, i wybrałem Knighta.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję, postanawiam się poprawić.

3. Szanuję swoich rodziców, i słucham, co do mnie mówią. A szanując ich, jak mówią, że mam grać 3h dziennie - gram 3h dziennie. Moi nie siedzą dniami i nocami na izbie wytrzeźwień, ani nie wynajmujmą ławki na dworcu (żadna aluzja, żeby nie było...).

4. Każdy chyba gra dla rozrywki nie? Nigdy nie byłem do pory 65 lvla~ na żadnym huncie, więc cieszyłem się, że dałem rade zblokać Hydre. A ty to pewnie kolejny lizydup Adka Prallka ;P, który zrobi wszystko, byleby tylko zrównać Yena z ziemią.

5. Nikt go nie zostawi w spokoju, już sam zobaczysz ;P Chyba, że zaczniesz się podlizywać, żeby się zrozumiał, i dał ci fri itamx no nie?

6. Masz rację Jak popierasz Mefiego, to ciebie też będą jechać o.O Ja się nie wtrącam.

7. Ehh.. Jeżeli boisz się przyznać mi rację, że zdanie w języku polskim rozpoczyna się wielką literą, a kończy kropką, powiedz to prosto. Wiem, czepiam się, ale nie kapuję, o co ci chodzi w tym zdaniu.

8. - O to ty! Ty co mnie hacknąłeś!
- Elo
- Siema ! Kope lat! Jak zdrówko?

Wyobrażasz sobie takie coś? Bo ja nie bardzo

9. Gutotek, zostaniesz moim kumplem? BAUAAUAAHAHAHAHAHAHA . Kolego to nazwa własna? o.O Może i się czepiam, ale muszę, bo nie rozumiem tego zdania. Niepoprawne stylistycznie ^.- Albo napiszesz "Nauczcie i zamieńcie.", albo "Naucz i zamień.". o.O

Pozdro.

Ostatnio edytowany przez Yen - 24-01-2008 o 00:38.
Yen jest offline   Odpowiedz z Cytatem