Druid jest postacia walczaca biala magia..wiec dlacego chcecie mu przypisac ataki..powinno zostac tak jak bylo, ja nie plakalem bo sd i tak mozna bylo uzywac..
A co do pomyslow pana mezowski86
utari gran hur zlikwidowane albo dla wszystkich profesji (czar ten daje przewagę postacią magicznym w pvp)
Powiedz mi slonce Ty moje jak mogles wogole o tym pomyslec..Przeciez sorcv ma malo hp i musi uciekac przed knightem zeby ten go nie zabil >.<
usprawnienie skillowania wszystkich profesji (pal: bardzo tanie kamienie do kupienia w sklepie, knight bronie z atakiem 1, magiczni mają już usprawnione na maxa)
Moze sie myle ale z tego co wiem to kamieni sie nie da kupic..
1. Ogólnie.
- nowe questy;
- potwory;
- itemy;
- zwiększenie expowisk (znaczne) itd. itp;p.
Naprawde sie nie wysililes:/
- zabezpieczenie przed rookowaniem;
- zabezpieczenie przed wysłaniem wielu itemów w krótkim czasie;
Te 2 wg mnie nie maja sensu gdyz:
Jak chcialbys to zabezpieczyc? Jak ktos cheatowal to niech ma za swoje!

Przy przeoszeniu sie z miasta do miasta to bylo by uciazliwe, kupowac kilka parceli jest bez sensu nie uwazasz?
b) przed złodziejami
- dodatkowe potwierdzenie przed zakończeniem trade i podane nazwy itemów (zabezpieczenie np. przed platinum trick);
- banowanie złodziei w przypadku udowodnienia im kradzieży;
1. Trzeba patrzec co sie robi, niech placa za swoje bledy. Bedzie mniej graczy

2. Za kradziez sa banowani jezeli im to udowodnisz
e) usprawienie opcji trade (możliwośc umieszczenie ogłoszenia sprzedaży/kupna na stronie tibii które będzie widoczne mimo bycia offline)
Masz do tego forum tibia.com..
f) polepszenie grafiki, wprowadzenie dzwięków (opcjonalnie)
Za przeproszeniem, ta gra wyglada juz jak gowno wiec po co ja zmieniac?
Zapewne teraz kilku napisze "Taki madry to sam wez cos napisz, ja sie w to nie bawie bo to nie ma sensu..
Chce ktos kupic postacie do Tibii?