Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2008, 15:43   #2557
sajmonbuli
Guest

Domyślny hahha

Chciałbym się z wami podzielić głupotą.
Rocangus the wise to prawdziwy noob!
Stoje i kupuje czar a on mnie przesówa.
Oto co zdołało mi się zebrać.
Ten człowiek nie ma pojęcia co pisze

Rocangus The Wise ( noob ) : Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.

Simon Wielki ( ja ) : zebys wiedzial kutasie

Rocangus The Wise: Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.

Simon Wielki: IGNOR !!
Simon Wielki: IGNOR

Rocangus The Wise: Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.

Rocangus The Wise: Masz nie pieniadze , tak ty cantomat kupowac pewien dobry rachmistrz ów dlaczego ty grac piszczel , ty pieprzonaswinio biedny idioci haha ten swiat nienawidzi Polajewo.

Rocangus The Wise: pierdol sie na ryj szwecka suko kurtwa nie posuwam sie dalej bo mam kumpli w szwecji

Rocangus The Wise: lol

Rocangus The Wise: Szwecja puszka metalowa kupowac twój kraj , wszystko ten kobiety jestescie prostytutki , wszystko Euroobligacjanienawidzi ty hahaha!

Rocangus The Wise: Szwecja puszka metalowa kupowac twój kraj , wszystko ten kobiety jestescie prostytutki , wszystko Euroobligacjanienawidzi ty hahaha!

Simon Wielki: ROCANGUS THE WISE TO NOOB

__________________________________________________ _________

Nie wiedziałem gdzie to zamieścić on obraża mój kraj * Polske *
  Odpowiedz z Cytatem