hahha
Chciałbym się z wami podzielić głupotą.
Rocangus the wise to prawdziwy noob!
Stoje i kupuje czar a on mnie przesówa.
Oto co zdołało mi się zebrać.
Ten człowiek nie ma pojęcia co pisze
Rocangus The Wise ( noob ) : Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.
Simon Wielki ( ja ) : zebys wiedzial kutasie
Rocangus The Wise: Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.
Simon Wielki: IGNOR !!
Simon Wielki: IGNOR
Rocangus The Wise: Polajewo jestescie obrzydliwy spoleczenstwo , ty tylko ukrasc wszystko i ty ocknac sie Szwecja i praca poniewaz twójrada jest tak biedny ów ty jesc pies gówno wobec zywnosc.
Rocangus The Wise: Masz nie pieniadze , tak ty cantomat kupowac pewien dobry rachmistrz ów dlaczego ty grac piszczel , ty pieprzonaswinio biedny idioci haha ten swiat nienawidzi Polajewo.
Rocangus The Wise: pierdol sie na ryj szwecka suko kurtwa nie posuwam sie dalej bo mam kumpli w szwecji
Rocangus The Wise: lol
Rocangus The Wise: Szwecja puszka metalowa kupowac twój kraj , wszystko ten kobiety jestescie prostytutki , wszystko Euroobligacjanienawidzi ty hahaha!
Rocangus The Wise: Szwecja puszka metalowa kupowac twój kraj , wszystko ten kobiety jestescie prostytutki , wszystko Euroobligacjanienawidzi ty hahaha!
Simon Wielki: ROCANGUS THE WISE TO NOOB
__________________________________________________ _________
Nie wiedziałem gdzie to zamieścić on obraża mój kraj * Polske *
|