Co do porównania Refugia-Nerana to to się nawet w głowie nie mieści żeby ktoś kto nie gra na refie się odnosił do tego tematu. Na refie gra się 100 razy przyjemniej niż na neranie, nie widzi się wszędzie wszechogarniającego hujstwa jak to na tym waszym cudownym zabotowanym świecie. Ofc nie mówię że to święty serw, bo wszedzię się jakieś ziółko trafi ale codo tego porównania to nie ma problemów.
Spróbuj na neranie znaleść jakiegoś porządnego gracza, nie licząc oczywiscie takich pozytywów jak Amror i parę innych osób.
Co do botów:
Jak zakładałeś konto to proszę, czarno na białym pisze że jest to nielegalne, no ale jeżeli się nie respektuje reguł to tak jest.
Prawa są po to żeby ich przestrzegać.
Powiecie że co ja jestem? Dzieciak bez rly life itp.
I? Mam ten swój 70 lvl na te 3 lata gry i mam to gdzieś, powiedzmy że jestem ,,spełniony tibijsko'' wolę mieć ten syfiaty lvl niż lvl 100+ skille 100+ i szpanować jaki to ja jestem kozak bo używam bota i wbijam lvle.
Tak więc jak wyżej mówię nie zamierzam wysłuchiwać jakiś uwag od osób które w tibie grają od niedawna(czyt. pieprzonych upów) i jedyne co się dla niech liczy to wielkość literek przy ich pikselku.
Pozdrowienia dla wszystkich którzy umieją docenic że to tylko gra, że nie liczą się cyferki przy pikselowatym ludziku, tylko zabawa i gra, bo na tym to wszystko polega.