Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2004, 22:22   #24
Makolo
Użytkownik Forum

Makolo's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2004

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Cool hehe

Prawda jest taka...

Nikt niejest swięty jak moge oskarzyc 90 % wysokich leveli o prawie wszystko ....

Wszyscy sa dobrymi graczami ..... Kazdy z nich napewno coś nie tak zrobił czy coś ...a wy niebadzcie tacy swięci bo napewno niemacie czystego sumienia....
Do czego ta 4 jest zdolna??? do wszystkiego .. a dokladnie ludzie walczący z BW są zdolni do rozwalenia całego serwera gdyby nie bany....

Wilaggia znam dośc dobrze gralem nbim na 93 lvl , z Neka expilem , z Dark Moodorem sie duelowalem z nudów , a z seth-drone się scigalismy do 100 lvl .... Wszyscy są graczami bardzo wysokiej klasy .....

Co z tego , że mevar grał masakrowcem ??? Zauważcie , że oni wszyscy są z Olecka Czyli z "Polskiej Stolicy Tibi " Tam kazdy jest dobry

co do pekowania w teamach uwazam takie postepowanie na noobostwo .... bo po co robic wojne gildi skoro i tak bija sie 11 lvl ?? Powinni się umówić na dany dzień i godzine np w Greenshore i iść się bic ..druzyna ktura 1 wybije przeciwników wygrywa i już.....

Power Abusing ?? A ktory High level niejest power abuserem ??? Staneliscie po stronie BW bo są szwecji więc nieśą Power abuserami ?? Del ' Toro ?? Na aldorze tez byli power abuserami i tez byla z nimi wojna ...sam w niej uczestniczylem . Kazdy Wysoki level korzysta z tego ze jest silny ....
Dlaczego mnie zabili ??? bo bylem na różowo ?? Nah... Byłem na Biało niebiesko i stałem pod swojim domkiem na uboczu w thais.... a obok gh to tylko przechodzilem jak z kaz wracałem .... poprostu tutaj jest przykład " power abusingu " wykorzystuja obecną sytuacje do wzbogacenia sie ... bija kazdego kto da loot a potem muwia ze bral udzial w wojnie czy cos , proste co nie ?? .

Ktoś napisał ze "czy to niepiekne jak pada 60 lvl " ?? Tak to jest piekne jesli jest uczciwe . Gdy jest walka 1 vs 1 i taki level pada.. Jestem pełen podziwu dla ludzi z inferny poniewaz oni tak robia.. Są zapowiedziane Duele Np raz biła się lady winry 60 + level z jakims sorcem 30 + ten sorcek byl na 2 sdki a on i tak wygral... to jest przykład dobrego pvp a nie takie coś ... Co to ubic w 20 jedną osobe?? To lamerstwo ..

w taki sposub to moge nawet bubble ubic pujde z 40 sorcami i walniemy razem z SD i co będzie ten DEAD LIST i nic wiecej ...Nic mi to nieda ponieważ będe wiedzieć , że zabiłem ją nieuczciwie. ... Ludzie pracują na to co mają a takie nOObki to niszczą ...

Za to co robią BW i "ich pomocnicy " mam nadzieje ze przegrają ....

Nie mówie , że masakrowiec oraz inni są bez winy . Sam się przekonałem gdy Masakrowiec zastraszył mojego kumpla , ale nie na tym polega ta gra abym teraz uh makerami ganiał mase....

Troche się rozpisałem .. sorki za błędy itp ....
Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ?
Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab
Makolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem