Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dizzy_SuperJajo
a ja se ide ni i ten... no szed se rat to poszlem i ubiuem go i potem koles szed co mnial hyba 1 hypy a za nim 100 ratuf to go blokuem i ded i 2 giepca z niego wydalo i leahter amror
|
jeśli to ironia to nie udana i w ogóle nudna... a jeżeli to Twój poziom (na 99%) to gratuluje Ci inteligencji.
Ja miałem dość zabawną dla mnie sytuacje

No to tak:
PKowałem w kopalniach kazoordoon z kolegą (oboje palladyni) i było pare nie udanych prób... aż wkońcu widzimy knighta no to ruszamy na niego... wyciągneliśmy od niego eq: (oddałem mu morning stara bo mi go szkoda było) i white skulle znikły i odbyło sie bez ofiar... no to myśle super sposób... idziemy do nastepnej koplani i znowu knight! to myślimy: znowu free itemki... jedziemy skulla, koles red hp i ucieka - ja pisze, żeby dawał eq bo go zabijemy, a on w nogi... no to go dobiłem... syfski loot, no to 15 minut czekamy... a to wbija 40 ed? który zabił mnie z 2 tyg. wcześniej i zaczynamy z nim rozmowę, aż się wkurzył i zaczął mnie bić... dość mocno... ja się broniłem... trwa to około 5 minut poszło mi 2 bp of mana potion i 1 bp of health potion... i co najśmieszniejsze (teraz) to, że zostały mi 2 mana potiony i koleś odpuścił

... 1 minuta i bym nie przeżył

to był wielki fart