Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2008, 17:55   #125
mezowski86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan Pokaż post
utari gran hur zlikwidowane albo dla wszystkich profesji (czar ten daje przewagę postacią magicznym w pvp)

Powiedz mi slonce Ty moje jak mogles wogole o tym pomyslec..Przeciez sorcv ma malo hp i musi uciekac przed knightem zeby ten go nie zabil >.<
Sytuacja przykładowa (wymyślona): Mam knighta 70lv chciałbym zabić sorca pk 40lv, ale nie mogę bo on jest szybszy. Biorę do pomocy kolegę pala 70lv i dalej nie możemy go dogonić. Sorc ucieka przez 15min, a potem daje loga. Dla ciebie to normalne? Czaisz? Inny przykład? Mam knighta 70lv, bije mnie 4 sorców 50lv (bez trapu) - uciekam do depo, ale nie mogę uciec, bo jestem wolniejszy, padam w połowie drogi z braku potionów lub na lagu. Normalne to jest dla ciebie?

Elder Nagan, Rafals from hell: cholerni pesymisci. Zostawmy wszytko tak jak jest. Nie dawać zabezpieczenia przed rookowaniem? Bo po co jak i tak nie będzie działać. Nie polepszajmy grafiki, bo i tak będzie brzydka i jeszcze nikt nie będzie grał. Jakby wszyscy ludzie byli tacy jak wy to świat by stanął na epoce kamienia łupanego. Po co produkować nowe samochody, samoloty jak stare działają dobrze? A jak te nowe będą gorsze? Lepiej zostawić to co jest takie wasze zmiane. Żal sor;p

Ostatnio edytowany przez mezowski86 - 25-01-2008 o 18:01.
mezowski86 jest offline