Komętarz? Najwyżej mogę ci dać link do internetowego słownika. Z interpunkcją też cienko... LUDZIE! Czy nikt nie wie że istnieje coś takiego jak przecinek (,), którego dodanie w kluczowych miejscach zdania uprzyjemni czytanie i podniesie czyjeś mniemanie o was. Przeczytajcie to:
"byuem na chuncie i był wypas zlalem rota 1 mojego serio i wygralem szkoda ze tak malo ekspa bo cchem wiencej zeby se 11 lewel nabic super co///??///"
A teraz to:
"Byłem na huncie i był tam super wypas! Zlałem swojego 1 rota... szkoda, że tak mało expa bo chciałbym sobie jak najszybciej 11lvl nabić. Nieźle, co?"
I co było przyjemniej czytać? Pozostawiam tą sprawę waszym sumieniom.
Poruszę teraz sprawę skilli. Każdy ma skille, jakie chce i nie będziecie mu mówić że jest n00b bo nie ma tak "supa-dupa-fazo-ultra-mega-odjazdowych" jak wy. Znacie definicję n00ba?
n00b - osoba, która odrzuca wszelkie rady od bardziej doświadczonych i uważa, że niczego nie musi się więcej nauczyć. N00bem zwana jest też osoba, która wciska wszystkim, że są n00bami.
Tu też powinno zadziałać z wami sumienie.
3 sprawa:
@Reqiem: Po co ci sandałki? Zamiast nich mógłbyś sobie załatwić leather bootsy. To tak samo jakbyś miał leather boots i zamienił p-ammy na scarf - miałbyś tyle samo arma.
4 sprawa:
Ponownie @Reqiem: Zmień hasło i zainstaluj sobie firewalla - keylogger wciąż jest na twoim kompie i prawdopodobnie wciąż wysyła twoje hasło do swojego stwórcy. Zrób to, co radzę bo może okazać się, że zostaniesz skasowany (nie wykluczam możliwości, że KG wcale w NUBbocie nie było, ale po co ryzykować?).
I na koniec komentarz do screenów:
Całkiem niezłe, chociaż trochę ich mało. Aha, i przykro mi z powodu loota.