Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
A teraz te 12 lvlowe druty lataja w kazdym miescie i zabijaja ludzi , np wczoraj w ab u***ali mi kumpla Dextera De'Shine...a ja nic nie moge zrobic bo bede miec hunted....Power Abusing ?
|
tak samo robia polacy za***ali kilka osob z glidi Genesis czy jak sie ta glidia zwie bo BW siedzi w GH który nalezy do tej glidi kilka Polaczkow widzialo ze glidia genesis moze wejsc do tego GH i zaczeli odrazu ich wybijac to czemu BW nie moze sie odegrac? BW sie posłuchało Mevara i nie tykaja jego starej Glidi( w ktorej sa jego przyjaciele jak grasz na Aldorze to sie domyslisz o jaka glidie chodzi). Drehu mowiłem ci ze nikt nie bedzie cie huntowal -.-' zawsze jest tak ze jak chce pomoc to mnie nikt nie slucha to lepiej jak nikomu nie bede pomagal... to wyjdzie na to samo...
Pozatym przed wojna BW miało jedną zasade kto zabija SKULLE wy*** z glidi ma a Darkk'Cut Wilaggio i inni to w Ab przewaznie było tak ... Loguje sie wychodze z domku i juz na*******aja mojego kolege bo ma skulla ... powod jakis wymyslil jak zawsze .. na poczatku serva Dark Modoor huntowal mojego kolegi druta za to ze mial red skulla (nabil red skulla na n00bach co jedzenie kradli i raty zabijaly

) powod zawsze jakis wymysli a jak z nim gadałem groził mevarem .. jeszcze jedno widzieliscie kiedys BW zeby wyganiało z CAŁEGO Poh? Masakrowiec to zrobił ...
Polacy niektorzy są ***nięci w TIBI bo zawsze znajdzie sie jakis debil co wrzeszczy "Swe sux bitch fuck blabla" i takie tam widzieliscie kiedys szweda ktory siedzial w dp i tak wyzywal caly czas? ja jeszcze nie widziałem a takich polakow widze na co dzien ...