Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
jak dla mnie to facc maja za dużo ,
facc powinny dostać jedno miasto ( carlin bo to noob city ) a przy nim expowiska na level 8-15 , 15-25 i 25+
więcej im sie nie powinno należeć , przynajmniej inne miasta by sie odnoobily , ale jak by tak było pacc powinien być tańszy do 50 zl za 3 miesiące , bo tereny pacc były by wogle puste , cip i tak by ładnie zarabial
|
???
Wlasnie, tacy ludzie jak ty najbardziej mnie wkur***ja...
Odrazu wszystko odebrac? Bo Ty placisz to wymagasz! I odrazu maja all city skasowac, bo wlasnie chcesz miec wiecej dla PACC. Kupiles PACC i zgodziles sie na taki stan rzeczy jakis jest, wiec nie sraj teraz. Siedz sobie na tym swoim Edron czy gdzie tam i bij raty w kanalach.
Myslisz, ze FACC to noob, frajer, thief, ale z tego co tu piszesz, to ja widze, ze ty taki jestes. Wyzywasz innych wg. stereotypow. Czy ty gadales z kazdym FACC'iem i wywnioskowales, ze jest noobem?
Ty nigdy nie miales FACC?
Moze nie kazdego stac, zeby dac te 90zl na 3 miesiace?
Wiem, ze to wystarczy odlozyc sobie w jeden miesiac, nawet krocej, ale niektorzy ludzie maja takze zycie w RL i nie maja zamiaru wydawac pieniedzy na ta gre.
Moze poprostu wola isc z dziewczyna, kolegami do kina? Moze wola inne rzeczy, niz tylko siedziec i jeczec AHHH AHHH AHHH TIBIA! AHHH AHHH UE?
Ja nie narzekam, ze mam FACC, ale czy odrazu trzeba przyjmowac, ze FACC to gorszy, dziecko, frajer, thief?
Zastanow sie nad czym piszesz, bo z twojego postu wywnioskowalem, ze jestes nie wyzyte dziecko grajace w ta gre xxxlat i jest ultra high skilled tibian player. UBER PRO!
Wiec prosze ludzie, zastanowcie sie nad tym co wy myslicie i robicie.
Ze ktos ma FACC, a ty PACC to nie mozna mu odpisac na priv?
I jest gorszy, a wy lepsi?
Duzo osob z tego forum gra w cs ns, czy ja np. sram, ze skoro mam steam'a, a oni nie to trzeba usunac wszystkie servery? Przyjechac, aresztowac i do paki? Czy jezeli ja mam Windows oryginalny, ty pirata, to ja mam zadac, zeby policja przyjechala i cie aresztowala? Zebys placil odszkodowanie? Zastanow sie czlowieku co ty mowisz. Czy jezeli ja mam oryginalnego Wiedzmina, ty masz pirata, to uwazam ze jestem lepszy? Bo mialem te +100zl na gre? MHM?