Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2008, 14:24   #1007
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
Jest, Bukowe, nr; 505740843

co do tego, ze nie wykazal intencji... ano nie wykazal, nikt nie dostal czystej kasy zeby zaplacic, xaem majac kase w dp chcial 700k, my wolelismy splacic 3 aktywne osoby pomagajac im, niz Xaemusa, ktory wiecznie strzelal fochy uwazajac sie za ideal.
Wlazic w dupe nikomu nie musze, a ze Bekas,Koral,Hubert i kilka innych osob z vu zawsze byli ziomkami to nie moja wina.
Bylo, minelo, przegralem wojne, jestem pionem, zobaczymy co bedzie dalej...
PS. tak wiem ze chcialbys dokonczyc ta historie ale nie rob tego prosze, czas pokaze.
PS2.Xaem odezwij sie do tego u ktorego PACC zamawiales, bo pytal sie godzinke temu~czy moglbys zalogowac.

BTW
co do padania, padalem przez kicki, na nocce ile razy padlem? 3 nas bylo przez 2 dni na 1 nocce, a lvli moze zrobilismy malo, bynajmniej nie padalismy od 3knightow, 'bylo, minelo'
ehe i jeszcze jedno, wole padac i byc na + z kasa i troche lvlem niz wastowac sd na BK, biegac z veno-thais po to by zabijac te nieszczesne bk i banshee badz tez pasc niz bic dragi na 100 na utamce, prawie jak Vicka z guardami.

/JiB ;D
Zeby naprawde sie przypodobac musisz jeszcze napisac, ze rucham wlasne dziecko wtedy moze cie zaakceptuja. I ze na urodziny moj dzieciak dostaje mpa.
Bosy_Wiesniak jest offline